Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edmonton Zilupe FC Ogre
532 Tactiek mid
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 47.6
good Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Pizičs geeft een lange en hoge pass. Kapteinis is nu in balbezit. Veidenbergs met een sublieme pass. Kristinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristinsson draait met de bal, schiet en ... Kasza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Piesis verovert de bal door een tackle van achteren. Piesis passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dripe de bal onder controle te krijgen. Piepe rent richting de bal. Piepe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Klope geeft de bal voor. Kristinsson kopt de bal weg. Daar is Veidenbergs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapteinis is nu in balbezit. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap. Kasza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kristinsson rent richting de bal. Piepe is nu in balbezit. López González verovert de bal door een tackle van achteren. Kristinsson rent richting de bal. Kristinsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edmonton Zilupe 48%, FC Ogre 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edmonton Zilupe - FC Ogre 0:0

46e minuut.
Grabarz komt het veld opgelopen. Ramats komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Grabarz controleert de bal met de borst. Grabarz geeft de bal voor. Mandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis verovert de bal door een tackle van achteren. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Ogre 1:0

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Piepe stond buitenspel. Lobelis komt het veld opgelopen. Dīriķis komt het veld opgelopen. Irbe komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pizičs kopt de bal weg. Kristinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristinsson passt de bal met de wreef. Kapteinis heeft problemen om de bal te vangen. Kapteinis draait met de bal, schiet en ... Kasza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mandić met een sublieme pass. Türstig geeft de bal voor. Kapteinis is nu in balbezit. Kapteinis schiet op doel. Kasza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Ogre 2:0

76e minuut.
Kapteinis is nu in balbezit. Mandić verovert de bal door een tackle van achteren. Mandić passt de bal met de wreef. Kažociņš rent richting de bal. Kažociņš draait met de bal, schiet en ... Plūmītis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dripe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ķekatnieks speelt de bal door. Kažociņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažociņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - FC Ogre 2:1

90e minuut.
Lobelis geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Kažociņš. Goede buitenspelval van de verdediging. Jaruphan neemt vlug de vrije trap. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edmonton Zilupe 58%, FC Ogre 42%.
Edmonton Zilupe - FC Ogre 2:1