Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uzkopšana Tīģeri AC Cāļi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Strazdiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rūķītis met een sublieme pass. Strazdiņš rent richting de bal. Strazdiņš schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laukšteins de bal onder controle te krijgen. Vebersts bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - AC Cāļi 1:0

9e minuut.
Krams passt de bal zonder na te denken. Teiksmis rent richting de bal. Teiksmis probeert naar een medespeler te passen. Krams is nu in balbezit. Krams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - AC Cāļi 2:0

30e minuut.
Vebersts met een sublieme pass. Turks kopt de bal weg. Strazdiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Krams rent richting de bal. Krams schiet op doel. Vebersts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Rūķītis passt de bal in één keer door. Gārnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra onderschept slim de pass. Sienāzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sienāzis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzkopšana Tīģeri 65%, AC Cāļi 35%.
Uzkopšana Tīģeri - AC Cāļi 2:0

57e minuut.
Teiksmis heeft problemen om de bal te vangen. Sidrs begaat een overtreding. Teiksmis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laukšteins bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukšteins passt de bal met de wreef. Skābputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Skābputra passt de bal met de wreef. Labrencis is nu in balbezit. Labrencis geeft een lange en hoge pass. Teiksmis is nu in balbezit. Teiksmis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Neimanis de bal. Labrencis verovert de bal door een tackle van achteren. Labrencis speelt de bal door. Skābputra is nu in balbezit. Skābputra haalt uit met een fantastische trap. Hercogs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Turks is nu in balbezit. Turks geeft een lange en hoge pass. Bērzlejs kopt de bal weg. Skābputra is nu in balbezit. Skābputra haalt uit met een fantastische trap. Hercogs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Turks rent richting de bal. Rūķītis verovert de bal door een tackle van achteren. Gārnis is nu in balbezit. Rūķītis onderschept slim de pass. Rūķītis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzkopšana Tīģeri 56%, AC Cāļi 44%.
Uzkopšana Tīģeri - AC Cāļi 2:0