Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carrière fc samb
Balanced Tactiek BIO CITY
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 61.7
solid Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Ovidiu met de inworp. Desnouck rent richting de bal. Ousseynou Mbengue begaat een overtreding. Desnouck raakt geblesseerd tijdens het duel. Desnouck komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Correa is nu in balbezit. Mochnacz verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall begaat een overtreding. Amadou Tall krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall passt de bal in één keer door. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa schiet op doel. Corneille maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carrière - fc samb 0:1

9e minuut.
Daar is Sy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sy geeft een hoge lob. Daar is Salih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pam haalt uit met een fantastische trap. Corneille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Pam verovert de bal door een tackle van achteren. Pam met een sublieme pass. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall schiet op doel. Corneille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carrière - fc samb 0:2

15e minuut.
Inworp. Ousseynou Mbengue met de inworp. Sy speelt de bal door. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carrière - fc samb 0:3

18e minuut.
Rogoveanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gning komt het veld opgelopen. Sy met een snelle inworp. Pam rent richting de bal. Pam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Diop-Mambety met een sublieme pass. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara met een sublieme pass. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Corneille bokst de bal weg.

21e minuut.
Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Sy passt de bal zonder na te denken. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Corneille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carrière - fc samb 0:4

25e minuut.
Pam speelt de bal door. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall geeft een lange en hoge pass. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carrière - fc samb 0:5

30e minuut.
Sy is nu in balbezit. Sy passt de bal met de wreef. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Gning probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carrière - fc samb 0:6

34e minuut.
Sy kopt de bal weg. Amadou Tall met een sublieme pass. Daar is Gning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. Corneille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De Schrijver onderschept slim de pass. De Schrijver passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mochnacz de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carrière - fc samb 0:7

37e minuut.
Sy is nu in balbezit. Sy speelt de bal door. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... Corneille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
A`dara passt de bal zonder na te denken. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall passt de bal met de wreef. Pam is nu in balbezit. Pam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carrière 59%, fc samb 41%.
FC Carrière - fc samb 0:7

48e minuut.
Ðujić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. A`dara is nu in balbezit. Desnouck verovert de bal door een tackle van achteren. Desnouck geeft de bal voor. Vuorilinna krijgt zijn hoofd ertegen. Savaşçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Pekcan speelt de bal door. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić passt de bal in één keer door. Desnouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Desnouck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Amadou Tall rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salih. Amadou Tall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Salih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sy komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Dossou komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pekcan heeft problemen om de bal te vangen. Sy speelt de bal door. Pam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pam haalt uit met een fantastische trap. Amadou Tall probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dossou met een sublieme pass. De Schrijver rent richting de bal. De Schrijver passt de bal met de wreef. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ousseynou Mbengue met een snelle inworp. Daar is Sy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sy speelt de bal door. Amadou Tall heeft problemen om de bal te vangen. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ... Corneille bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carrière - fc samb 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carrière 52%, fc samb 48%.
FC Carrière - fc samb 0:8