Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sinthiou FC Enigma
old team Tactiek 424
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 38.4
average Schieten good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Cavalcanti rent richting de bal. Semerci onderschept slim de pass. Semerci geeft de bal voor. Daar is Dieu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kante geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Bujor trapt de bal weg. Kottaridis kopt de bal weg. Peña is nu in balbezit. Peña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kottaridis kopt de bal weg. Cioculescu is nu in balbezit. Met opzet legt Der Thaim zijn tegenspeler op de grond. Der Thaim is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cioculescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cioculescu kan niet meer verder spelen. Skrzypkowski komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Leepo probeert naar een medespeler te passen. Kouoh rent richting de bal. Salameh maakt een afschuwelijke overtreding. Kouoh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kouoh kan niet meer verder spelen. Pam komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Lam controleert de bal met de borst. Chapecó verovert de bal door een tackle van achteren. Chapecó passt de bal in één keer door. Salameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh haalt uit met een fantastische trap. Thioune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Klungelig pakt Zolowski de bal. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zolowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Salameh is nu in balbezit. Aïdara verovert de bal door een tackle van achteren. Peña rent richting de bal. Peña haalt uit met een fantastische trap. Thioune werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinthiou FC - Enigma 1:0

30e minuut.
Kottaridis onderschept slim de pass. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Marszal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kante rent richting de bal. Marszal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marszal krijgt een gele kaart. Kante wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bujor trapt de bal weg van het doel. Peña kopt de bal weg. Salameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinthiou FC 45%, Enigma 55%.
Sinthiou FC - Enigma 1:0

47e minuut.
Marszal geeft de bal voor. Inworp. Kante met de inworp. Cavalcanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalcanti haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tudose rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kante probeert naar een medespeler te passen. Kottaridis rent richting de bal. Kottaridis probeert naar een medespeler te passen. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Lam is nu in balbezit. Leepo is nu in balbezit. Lam begaat een overtreding. Lam krijgt een gele kaart. Leepo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Marszal heeft problemen om de bal te vangen. Dieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieu probeert naar een medespeler te passen. Kottaridis speelt de bal door. Skrzypkowski probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña passt de bal met de wreef. Skrzypkowski heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypkowski schiet op doel. Thioune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinthiou FC - Enigma 2:0

62e minuut.
Marszal rent richting de bal. Cavalcanti verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalcanti geeft een lange en hoge pass. Tudose rent richting de bal. Tudose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinthiou FC - Enigma 2:1

74e minuut.
Lam is nu in balbezit. Leepo begaat een overtreding. Lam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tudose heeft problemen om de bal te vangen. Tudose draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinthiou FC 40%, Enigma 60%.
Sinthiou FC - Enigma 2:1