Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAGKESEMEN FC ALLAHU_AKBAR
442 Tactiek Kharabagh
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 40.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Boyd speelt de bal door. Skish is nu in balbezit. Harčár onderschept slim de pass. Harčár draait met de bal, schiet en ... Dędek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro probeert naar een medespeler te passen. Milin met een sublieme pass. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin onderschept slim de pass. Milin met een sublieme pass. Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft een hoge lob. Dędek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Skish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčár schiet op doel. Dędek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Pierścionek geeft een hoge lob. Milin kopt de bal weg. Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčár draait met de bal, schiet en ... Dędek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Ahmad probeert naar een medespeler te passen. Quispe is nu in balbezit. Quispe geeft een hoge lob. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu draait met de bal, schiet en ... Dędek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe probeert naar een medespeler te passen. Milin controleert de bal met de borst. Milin probeert naar een medespeler te passen. Parejro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Roşoiu rent richting de bal. Rosendo probeert naar een medespeler te passen. Milin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quispe geeft de bal voor. Roşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chiper heeft problemen om de bal te vangen. Chiper passt de bal met de wreef. Korbut is nu in balbezit. Korbut schiet op doel. Nordland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - ALLAHU_AKBAR 0:1

40e minuut.
Milin speelt de bal door. Roşoiu rent richting de bal. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Harčár onderschept slim de pass. Harčár draait met de bal, schiet en ... Dędek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAGKESEMEN FC 21%, ALLAHU_AKBAR 79%.
DAGKESEMEN FC - ALLAHU_AKBAR 0:1

48e minuut.
Skish met een sublieme pass. Rosendo rent richting de bal. Rosendo probeert naar een medespeler te passen. Korbut rent richting de bal. Korbut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Milin rent richting de bal. Milin passt de bal in één keer door. Harčár rent richting de bal. Harčár draait met de bal, schiet en ... Dędek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DAGKESEMEN FC - ALLAHU_AKBAR 1:1

59e minuut.
Pierścionek met een sublieme pass. Daar is Skish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harčár rent richting de bal. Harčár draait met de bal, schiet en ... Dędek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - ALLAHU_AKBAR 2:1

60e minuut.
Mutlu komt het veld opgelopen. Atamanencu komt het veld opgelopen. Miranda komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orucov komt het veld opgelopen. Breslan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Fam speelt de bal door. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Spooner maakt een afschuwelijke overtreding. Spooner krijgt een gele kaart. Miranda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Miranda kan niet meer verder spelen. Fam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslan verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Breslan is nu in balbezit. Breslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - ALLAHU_AKBAR 3:1

80e minuut.
Dędek met een harde bal richting middenveld. Cardozo kopt de bal weg. Ahmad probeert de bal met de borst te controleren. Korbut rent richting de bal. Korbut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fam geeft de bal voor. da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Atamanencu rent richting de bal. Atamanencu schiet op doel. Dędek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Breslan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - ALLAHU_AKBAR 4:1

86e minuut.
Chiper onderschept slim de pass. Chiper speelt de bal door. Atamanencu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamanencu haalt uit met een fantastische trap. Dędek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAGKESEMEN FC - ALLAHU_AKBAR 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAGKESEMEN FC 31%, ALLAHU_AKBAR 69%.
DAGKESEMEN FC - ALLAHU_AKBAR 5:1