Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: DOKTA8916 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
DOKTA8916 SoA FC
424 Tactiek W-A-2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 31.2
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Azərsoy heeft problemen om de bal te vangen. Czekański rent richting de bal. Czekański passt de bal in één keer door. Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
İsmayılov met een harde bal richting middenveld. Czekański met een sublieme pass. Topçubaşov rent richting de bal. Qəzənfərov onderschept slim de pass. Qəzənfərov schiet op doel. İsmayılov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Camal de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Azərsoy speelt de bal door. Qusarçaylı speelt de bal door. Loğmanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Loğmanzadə haalt uit met een fantastische trap. Ağayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOKTA8916 - SoA FC 1:0

17e minuut.
Czekański onderschept slim de pass. Czekański passt de bal zonder na te denken. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov draait met de bal, schiet en ... İsmayılov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DOKTA8916 - SoA FC 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Azərsoy de bal. Mahmudbəyov onderschept slim de pass. Mahmudbəyov met een sublieme pass. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Loğmanzadə passt de bal in één keer door. Qusarçaylı probeert de bal met de borst te controleren. Czekański speelt de bal door. Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański met een sublieme pass. Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOKTA8916 - SoA FC 1:2

36e minuut.
Tanrıverdiyev passt de bal in één keer door. Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal is nu in balbezit. Qəzənfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəzənfərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DOKTA8916 - SoA FC 1:3

38e minuut.
Moriconi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Qusarçaylı de bal onder controle te krijgen. Czekański speelt de bal door. Daar is Qəzənfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qəzənfərov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mahmudbəyov onderschept slim de pass. Mahmudbəyov geeft een hoge lob. Daar is Qəzənfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ... İsmayılov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
İsmayılov trapt de bal weg. Sənani heeft problemen om de bal te vangen. Moriconi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moriconi krijgt een gele kaart. Sənani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rəsulov komt het veld opgelopen. Rusanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOKTA8916 63%, SoA FC 37%.
DOKTA8916 - SoA FC 1:3

48e minuut.
Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański onderschept slim de pass. Czekański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rəsulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəsulov haalt uit met een fantastische trap. İsmayılov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DOKTA8916 - SoA FC 1:4

55e minuut.
Rəsulzadə met een sublieme pass. Rusanov is nu in balbezit. Rusanov passt de bal in één keer door. Rəsulov heeft problemen om de bal te vangen. Rəsulov schiet op doel. İsmayılov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOKTA8916 - SoA FC 1:5

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ağayev trapt de bal weg van het doel. Hurtado kopt de bal weg. Rəsulov rent richting de bal. Rəsulov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Əlioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qusarçaylı speelt de bal door. Sənani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sənani passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sənani rent richting de bal. Sənani passt de bal zonder na te denken. Loğmanzadə rent richting de bal. Loğmanzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOKTA8916 52%, SoA FC 48%.
DOKTA8916 - SoA FC 1:5