Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: ORXK Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6431
ORXK CaspianArmy
4-1-3-2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
11% Spel op eigen helft 89%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Piconeri is nu in balbezit. Met opzet legt Şərifzadə zijn tegenspeler op de grond. Piconeri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kapsa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Habilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka verovert de bal door een tackle van achteren. Hercka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 1:0

10e minuut.
Piconeri verovert de bal door een tackle van achteren. Piconeri geeft de bal voor. Hercka kan de bal niet met de borst controleren. Hercka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aslanov heeft problemen om de bal te vangen. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. Nəsirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 2:0

13e minuut.
Şərifzadə onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piconeri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Piconeri rent richting de bal. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piconeri verovert de bal door een tackle van achteren. Piconeri draait met de bal, schiet en ... Nəsirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 3:0

18e minuut.
Vrancken speelt de bal door. Piconeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Piconeri geeft een lange en hoge pass. Hercka heeft problemen om de bal te vangen. Hercka haalt uit met een fantastische trap. Nəsirov bokst de bal weg.

19e minuut.
Seyidzadə met een snelle inworp. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka passt de bal met de wreef. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 4:0

21e minuut.
Piconeri passt de bal zonder na te denken. Vrancken rent richting de bal. Vrancken geeft de bal voor. Hercka rent richting de bal. Hercka draait met de bal, schiet en ... Nəsirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
İldırımoğlu is nu in balbezit. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken met een sublieme pass. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nəsirov trapt de bal weg van het doel. Vrancken kopt de bal weg. Hercka rent richting de bal. Hercka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 5:0

29e minuut.
Piconeri rent richting de bal. Piconeri speelt de bal door. Aslanov probeert naar een medespeler te passen. Hercka rent richting de bal. Hercka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 6:0

32e minuut.
Hercka passt de bal met de wreef. Seyidzadə is nu in balbezit. Seyidzadə geeft een hoge lob. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 7:0

34e minuut.
Məhərəmli rent richting de bal. Vrancken rent richting de bal. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 8:0

39e minuut.
Vrancken speelt de bal door. Piconeri is nu in balbezit. Piconeri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aslanov de bal. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 12%, CaspianArmy 88%.
ORXK - CaspianArmy 8:0

49e minuut.
Həbibov rent richting de bal. Məhərəmli verovert de bal door een tackle van achteren. Məhərəmli geeft de bal voor. Hercka rent richting de bal. Hercka haalt uit met een fantastische trap. Nəsirov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 9:0

56e minuut.
İldırımoğlu is nu in balbezit. Vrancken verovert de bal door een tackle van achteren. Vrancken passt de bal met de wreef. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka haalt uit met een fantastische trap. Nəsirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Abbasov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piconeri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aslanov rent richting de bal. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 10:0

61e minuut.
Səmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Seyidzadə heeft problemen om de bal te vangen. Seyidzadə probeert naar een medespeler te passen. Hercka rent richting de bal. Hercka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 11:0

66e minuut.
Buitenspel voor Yaqubov. Goede buitenspelval van de verdediging. Bayramoğlu neemt vlug de vrije trap. Aslanov kopt de bal weg. Hercka is nu in balbezit. Hercka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 12:0

67e minuut.
Cəfərzadə is nu in balbezit. Cəfərzadə geeft een lange en hoge pass. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov rent richting de bal. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 13:0

70e minuut.
Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov passt de bal zonder na te denken. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka haalt uit met een fantastische trap. Nəsirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 14:0

74e minuut.
Habilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilov geeft een hoge lob. Seyidzadə met een sublieme pass. Hercka is nu in balbezit. Hercka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Abbasov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Həbibov de bal onder controle te krijgen. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka draait met de bal, schiet en ... Nəsirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 15:0

78e minuut.
Aslanov rent richting de bal. Aslanov passt de bal in één keer door. Habilov is nu in balbezit. Hercka onderschept slim de pass. Hercka draait met de bal, schiet en ... Nəsirov bokst de bal weg.

81e minuut.
Habilov is nu in balbezit. Seyidzadə onderschept slim de pass. Seyidzadə passt de bal zonder na te denken. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - CaspianArmy 16:0

83e minuut.
Məhərəmli geeft een lange en hoge pass. Daar is Aslanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslanov passt de bal in één keer door. Hercka rent richting de bal. Hercka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nəsirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Hüseynzadə rent richting de bal. Vrancken onderschept slim de pass. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. Hercka is nu in balbezit. Hercka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Cəfərzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Yaqubov. Goede buitenspelval van de verdediging. Bayramoğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel. Nəsirov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 11%, CaspianArmy 89%.
ORXK - CaspianArmy 16:0