Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Möhtəşəm Qurdlar ZULCENAH FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
tragisch Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Abbasoğlu speelt de bal door. Rəhmanov rent richting de bal. Rəhmanov met een sublieme pass. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov schiet op doel. Zakiroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Rəhmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə onderschept slim de pass. Nəcəfzadə met een sublieme pass. Daar is Cəfəroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Abbasoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bədirxanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qocayev is nu in balbezit. Cəfəroğlu onderschept slim de pass. Cəfəroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cəfəroğlu is nu in balbezit. Rəhmanov onderschept slim de pass. Rəhmanov probeert naar een medespeler te passen. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Allahyarlı geeft een lange en hoge pass. Şıxlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bəşiroğlu. Bəşiroğlu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Cəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfəroğlu geeft een hoge lob. Daar is Mirzəyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəfəroğlu rent richting de bal. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Möhtəşəm Qurdlar - ZULCENAH FC 1:0

44e minuut.
Bədirxanov rent richting de bal. Bəşirli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bədirxanov. Bədirxanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Möhtəşəm Qurdlar 47%, ZULCENAH FC 53%.
Möhtəşəm Qurdlar - ZULCENAH FC 1:0

52e minuut.
Rəhmanov is nu in balbezit. Rəhmanov met een sublieme pass. Nağıyev is nu in balbezit. Nağıyev geeft de bal voor. Allahyarlı probeert de bal met de borst te controleren. Zakiroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Nağıyev met de inworp. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov passt de bal zonder na te denken. Bədirxanov is nu in balbezit. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap. Bəşiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşiroğlu schiet op doel. Vəlimətov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Möhtəşəm Qurdlar - ZULCENAH FC 2:0

71e minuut.
Şirinov verovert de bal door een tackle van achteren. Şirinov geeft een hoge lob. Nəzirov controleert de bal met de borst. Mirzəməhəmmədov is nu in balbezit. Mirzəməhəmmədov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Məmmədsoy met een sublieme pass. Şirinov rent richting de bal. Şirinov met een sublieme pass. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Möhtəşəm Qurdlar - ZULCENAH FC 2:1

81e minuut.
Cəfəroğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Umudov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Möhtəşəm Qurdlar 68%, ZULCENAH FC 32%.
Möhtəşəm Qurdlar - ZULCENAH FC 2:1