Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
呜呼哀哉 胜利AC米兰
呜呼 Tactiek szq520zq
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 34.2
solid Schieten solid
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Blaise heeft problemen om de bal te vangen. Blaise met een sublieme pass. Zixiang rent richting de bal. Wukovics onderschept slim de pass. Wukovics haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ghinescu probeert de bal met de borst te controleren. ruijin rent richting de bal. ruijin geeft een lange en hoge pass. Momo rent richting de bal. Momo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Riguleng kan de bal niet met de borst controleren. Lingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun rent richting de bal. Lingyun geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hierro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarris met een snelle inworp. Wukovics rent richting de bal. Wukovics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 呜呼哀哉 43%, 胜利AC米兰 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
呜呼哀哉 - 胜利AC米兰 0:0

47e minuut.
Hierro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sarris met de inworp. Baojiang rent richting de bal. Baojiang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Handza rent richting de bal. Cepeda onderschept slim de pass. Cepeda geeft een hoge lob. Taihuan rent richting de bal. Taihuan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Zixiang onderschept slim de pass. Zixiang geeft een hoge lob. Momo rent richting de bal. Momo draait met de bal, schiet en ... Ratinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
呜呼哀哉 - 胜利AC米兰 1:0

55e minuut.
Sarris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarris geeft een lange en hoge pass. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang draait met de bal, schiet en ... Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Taihuan probeert naar een medespeler te passen. ruijin bereikt de bal nog maar net als eerste. ruijin met een sublieme pass. Momo is nu in balbezit. Momo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Taihuan rent richting de bal. Taihuan passt de bal met de wreef. Momo is nu in balbezit. Momo schiet op doel. Handza probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
ruijin passt de bal met de wreef. Gładki rent richting de bal. Momo verovert de bal door een tackle van achteren. Momo haalt uit met een fantastische trap. Ratinho probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

77e minuut.
Klungelig pakt Rajčian de bal. Sarris is nu in balbezit. Rajčian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajčian krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Changcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Changcheng geeft de bal voor. Vasko heeft problemen om de bal te vangen. Momo is nu in balbezit. Momo draait met de bal, schiet en ... Ratinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Krzymowski speelt de bal door. Blaise rent richting de bal. Blaise geeft een lange en hoge pass. Momo rent richting de bal. Momo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taihuan zal de hoekschop nemen. Ratinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Momo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Sarris is nu in balbezit. Sarris geeft een lange en hoge pass. Hierro kan de bal niet met de borst controleren. Baojiang rent richting de bal. Baojiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Taihuan geeft een lange en hoge pass. Vasko heeft problemen om de bal te vangen. Momo rent richting de bal. Momo draait met de bal, schiet en ... Ratinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
呜呼哀哉 - 胜利AC米兰 2:0

88e minuut.
Lingyun heeft problemen om de bal te vangen. Zixiang verovert de bal door een tackle van achteren. Zixiang geeft een lange en hoge pass. Momo is nu in balbezit. Momo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 呜呼哀哉 39%, 胜利AC米兰 61%.
呜呼哀哉 - 胜利AC米兰 2:0