Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhejiang FC Zhutousan Tianya
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Guohua kopt de bal weg. Zhongguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongguo passt de bal in één keer door. Chengquan is nu in balbezit. Chengquan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Benhua verovert de bal door een tackle van achteren. Benhua geeft de bal voor. Chunge kopt de bal weg. Daar is Chengquan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chengquan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Liming de bal. Guohua verovert de bal door een tackle van achteren. Guohua geeft een hoge lob. Shizu is nu in balbezit. Shizu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhejiang FC 49%, Zhutousan Tianya 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhejiang FC - Zhutousan Tianya 0:0

50e minuut.
Haitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Haitao passt de bal in één keer door. Shizu is nu in balbezit. Shizu draait met de bal, schiet en ... Xuantong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Haitao is nu in balbezit. Haitao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongguo verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongguo probeert naar een medespeler te passen. Chengquan is nu in balbezit. Chengquan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - Zhutousan Tianya 0:1

62e minuut.
Guozheng met een snelle inworp. Shunping geeft een lange en hoge pass. Weibo rent richting de bal. Zhongguo verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongguo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Guozheng verovert de bal door een tackle van achteren. Guozheng met een sublieme pass. Quanlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Haitao onderschept slim de pass. Haitao draait met de bal, schiet en ... Xuantong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhejiang FC - Zhutousan Tianya 1:1

72e minuut.
Yiming speelt de bal door. Zhifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohua schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guohua krijgt een gele kaart. Zhifu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhongyu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haitao maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - Zhutousan Tianya 2:1

74e minuut.
Yiming met de inworp. Klungelig pakt Zhifu de bal. Zhifu geeft de bal voor. Haitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Haitao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - Zhutousan Tianya 3:1

79e minuut.
Klungelig pakt Shizu de bal. Shunping probeert naar een medespeler te passen. Zhongyu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Haitao de bal. Haitao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhejiang FC 36%, Zhutousan Tianya 64%.
Zhejiang FC - Zhutousan Tianya 3:1