Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
مصر سيتي MahmudFC
4-3-3 Dynamic Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 24
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Ghazala verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Cuiabá heeft problemen om de bal te vangen. Shihab is nu in balbezit. De Notta bereikt de bal nog maar net als eerste. Shihab verovert de bal door een tackle van achteren. Shihab haalt uit met een fantastische trap. Vidžinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ebel kopt de bal weg. Riad heeft problemen om de bal te vangen. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi draait met de bal, schiet en ... Saqr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - MahmudFC 1:0

20e minuut.
Ebel rent richting de bal. Abd El-Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Halim passt de bal met de wreef. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ridha rent richting de bal. Ebel onderschept slim de pass. Ebel met een sublieme pass. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz met een sublieme pass. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. Saqr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Niemancewicz heeft problemen om de bal te vangen. Niemancewicz geeft de bal voor. Piţigoi kopt de bal weg. Rezk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - MahmudFC 2:0

30e minuut.
Ebel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ridha. Ebel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuiabá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piţigoi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مصر سيتي 47%, MahmudFC 53%.
مصر سيتي - MahmudFC 2:0

46e minuut.
Barroso komt het veld opgelopen. Talıb komt het veld opgelopen. Agate komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vidžinskas niet meer kan verder spelen. Freni komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Karamurad bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamurad passt de bal zonder na te denken. Rezk is nu in balbezit. Talıb rent richting de bal. Talıb draait met de bal, schiet en ... Saqr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مصر سيتي 44%, MahmudFC 56%.
مصر سيتي - MahmudFC 2:0