Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الضباع Iconic Boys
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Klungelig pakt Farooq de bal. Setohy is nu in balbezit. Farooq rent richting de bal. Imad al Din is nu in balbezit. Imad al Din haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Abd Allah rent richting de bal. Abd Allah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
الضباع - Iconic Boys 1:0

11e minuut.
Wajih is nu in balbezit. Farooq rent richting de bal. Farooq met een sublieme pass. Imad al Din rent richting de bal. Imad al Din draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
الضباع - Iconic Boys 2:0

31e minuut.
Ghazella rent richting de bal. Kadeer rent richting de bal. Ghazella is nu in balbezit. Majdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majdy rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sameh geeft de bal voor. Inworp. Madbouly met een snelle inworp. Ghazella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazella passt de bal in één keer door. Ghandour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majdy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
الضباع - Iconic Boys 2:1

35e minuut.
Majdy is nu in balbezit. Farooq onderschept slim de pass. Farooq speelt de bal door. Imad al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Imad al Din haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الضباع 48%, Iconic Boys 52%.
الضباع - Iconic Boys 2:1

46e minuut.
Ghazella is nu in balbezit. Imad al Din rent richting de bal. Imad al Din passt de bal met de wreef. Mahmoud is nu in balbezit. Mahmoud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Sameh kopt de bal weg. Daar is Setohy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Setohy passt de bal in één keer door. Wajih rent richting de bal. Wajih geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mahmoud passt de bal zonder na te denken. Farooq rent richting de bal. Farooq passt de bal in één keer door. Desouky bereikt de bal nog maar net als eerste. Desouky geeft een hoge lob. Khaldoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Youssef met de inworp. Ghazella rent richting de bal. Ghazella geeft een hoge lob. Majdy is nu in balbezit. Majdy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الضباع 48%, Iconic Boys 52%.
الضباع - Iconic Boys 2:1