Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:15
  • Competitiewedstrijd: League B.03
  • Stadion: 122 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2928
122 الضباع
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Luqman geeft een lange en hoge pass. Basel bereikt de bal nog maar net als eerste. Basel passt de bal met de wreef. Taymullah heeft problemen om de bal te vangen. Taymullah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mahmoud geeft een lange en hoge pass. Desouky rent richting de bal. Desouky probeert naar een medespeler te passen. Imad al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Imad al Din draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Farooq de bal. Farooq geeft een hoge lob. Nassef probeert de bal aan de voet te houden. Imad al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Imad al Din schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 122 62%, الضباع 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
122 - الضباع 0:0

51e minuut.
El Tabeye verovert de bal door een tackle van achteren. El Tabeye passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taymullah de bal. Taymullah schiet op doel. Ghandour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
122 - الضباع 1:0

56e minuut.
Desouky heeft problemen om de bal te vangen. Desouky geeft een lange en hoge pass. Mahmoud kopt de bal weg. Daar is Abd Allah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farooq geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sobhy speelt de bal door. Luqman bereikt de bal nog maar net als eerste. Luqman met een sublieme pass. Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Taymullah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
122 - الضباع 2:0

71e minuut.
Imad al Din kan de bal niet met de borst controleren. Noah is nu in balbezit. Imad al Din onderschept slim de pass. Farooq bereikt de bal nog maar net als eerste. Farooq haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Sobhy passt de bal met de wreef. Kadeer heeft problemen om de bal te vangen. Kadeer passt de bal met de wreef. Desouky is nu in balbezit. Desouky geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 122 61%, الضباع 39%.
122 - الضباع 2:0