Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanteurs Bruns Racing FC Union Luxembourg
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 24
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cum rent richting de bal. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Cum bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Berger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klein is nu in balbezit. Crapa is nu in balbezit. Met opzet legt Steichen zijn tegenspeler op de grond. Steichen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Fayot rent richting de bal. Fayot geeft een lange en hoge pass. Cum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D`exelle bereikt de bal nog maar net als eerste. D`exelle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Racing FC Union Luxembourg 0:1

33e minuut.
Desreumaux onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fayot met de inworp. Donckels is nu in balbezit. Donckels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klein rent richting de bal. Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Berger probeert naar een medespeler te passen. D`exelle is nu in balbezit. D`exelle haalt uit met een fantastische trap. Jambon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 54%, Racing FC Union Luxembourg 46%.
Chanteurs Bruns - Racing FC Union Luxembourg 0:1

61e minuut.
Osch probeert naar een medespeler te passen. Desreumaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Desreumaux met een sublieme pass. Crapa rent richting de bal. Crapa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Crapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapa passt de bal in één keer door. Doornbos rent richting de bal. Klein verovert de bal door een tackle van achteren. Klein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fayot geeft een lange en hoge pass. D`exelle is nu in balbezit. Steil-Antoni begaat een overtreding. Steil-Antoni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 50%, Racing FC Union Luxembourg 50%.
Chanteurs Bruns - Racing FC Union Luxembourg 0:1