Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: ZaoMan Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29282
☆ ZaoMan FC ☆ ArsenalVN
Focus - wing Tactiek D3
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Tofan kopt de bal weg. Ðức Trí is nu in balbezit. Ðức Trí geeft een lange en hoge pass. Mold rent richting de bal. Mold draait met de bal, schiet en ... Sessegolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Tranamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Giang is nu in balbezit. Trường Giang passt de bal met de wreef. Mold is nu in balbezit. Mold schiet op doel. Sessegolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Tranamil is nu in balbezit. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tranamil. Tranamil krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tofan geeft een lange en hoge pass. Carve is nu in balbezit. Carve passt de bal met de wreef. Mold is nu in balbezit. Mold schiet op doel. Sessegolo bokst de bal weg. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak schiet op doel. Sessegolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆ ZaoMan FC ☆ - ArsenalVN 0:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camboni komt het veld opgelopen. Dux komt het veld opgelopen. Pâslariu komt het veld opgelopen. Liétaer komt het veld opgelopen. Pierniczak komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Liétaer kopt de bal weg. Daar is Trường Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierniczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trường Giang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Ðức Trí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tranamil rent richting de bal. Tranamil met een sublieme pass. Ðức Trí is nu in balbezit. Ðức Trí geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ðăng Khoa onderschept slim de pass. Ðăng Khoa passt de bal zonder na te denken. Pierniczak met een sublieme pass. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. Hanganu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Liétaer passt de bal zonder na te denken. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak passt de bal zonder na te denken. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu schiet op doel. Hanganu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆ ZaoMan FC ☆ 64%, ArsenalVN 36%.
☆ ZaoMan FC ☆ - ArsenalVN 0:1

47e minuut.
Tranamil geeft de bal voor. Sessegolo speelt de bal door. Ðức Trí kopt de bal weg. Mold rent richting de bal. Mold schiet op doel. Sessegolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Tranamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tranamil geeft de bal voor. Klungelig pakt Mold de bal. Mold schiet op doel. Sessegolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tranamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ðăng Khoa geeft een lange en hoge pass. Coquet is nu in balbezit. Coquet schiet op doel. Hanganu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Pierniczak rent richting de bal. Pierniczak geeft de bal voor. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☆ ZaoMan FC ☆ - ArsenalVN 1:1

65e minuut.
Camboni kopt de bal weg. Pâslariu rent richting de bal. Coquet is nu in balbezit. Coquet haalt uit met een fantastische trap. Hanganu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆ ZaoMan FC ☆ - ArsenalVN 2:1

72e minuut.
Liétaer geeft de bal voor. Minh Vũ is nu in balbezit. Met opzet legt Dux zijn tegenspeler op de grond. Dux krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Trường Giang met een sublieme pass. Mold rent richting de bal. Mold passt de bal zonder na te denken. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tranamil met een sublieme pass. Ðức Trí rent richting de bal. Ðức Trí geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mold de bal. Mold schiet op doel. Sessegolo bokst de bal weg.

84e minuut.
Tranamil rent richting de bal. Tranamil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dux de bal. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Minh Vũ passt de bal in één keer door. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dux. Dux krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Mold is nu in balbezit. Mold met een sublieme pass. Trường Giang rent richting de bal. Trường Giang geeft een lange en hoge pass. Mold springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ðức Trí passt de bal zonder na te denken. Tranamil rent richting de bal. Tranamil passt de bal zonder na te denken. Mold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mold draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆ ZaoMan FC ☆ 66%, ArsenalVN 34%.
☆ ZaoMan FC ☆ - ArsenalVN 2:1