Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASLT TEAM Red Rage FC
CT532 Tactiek Bui Ha 3 ST
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Ganase heeft problemen om de bal te vangen. Lagarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganase onderschept slim de pass. Csák heeft problemen om de bal te vangen. Csák geeft een hoge lob. Arsić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Satrustegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yener speelt de bal door. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Strámsky onderschept slim de pass. Strámsky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arsić bokst de bal weg.

15e minuut.
Nhật Minh heeft problemen om de bal te vangen. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko passt de bal met de wreef. Strámsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Strámsky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Oskierko geeft een hoge lob. Daar is Strámsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baszkiewicz rent richting de bal. Strámsky onderschept slim de pass. Strámsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - Red Rage FC 0:1

21e minuut.
Saldanha is nu in balbezit. Saldanha passt de bal in één keer door. Csák rent richting de bal. Csák geeft de bal voor. Strámsky krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nhật Minh geeft de bal voor. Daar is Firea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sejkora rent richting de bal. Sejkora draait met de bal, schiet en ... Bohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASLT TEAM - Red Rage FC 1:1

25e minuut.
Satrustegui onderschept slim de pass. Satrustegui speelt de bal door. Csák rent richting de bal. Csák haalt uit met een fantastische trap. Arsić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Ovidiu de bal. Oskierko geeft een hoge lob. Strámsky is nu in balbezit. Strámsky haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Csák is nu in balbezit. Lagarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák is nu in balbezit. Csák geeft de bal voor. Strámsky krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Arsić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Daar is Escudé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyd rent richting de bal. Boyd passt de bal zonder na te denken. Strámsky rent richting de bal. Strámsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Satrustegui verovert de bal door een tackle van achteren. Satrustegui probeert naar een medespeler te passen. Strámsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Strámsky schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Arsić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Klungelig pakt Satrustegui de bal. Satrustegui passt de bal in één keer door. Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu geeft een lange en hoge pass. Strámsky springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - Red Rage FC 1:2

45e minuut.
Oskierko geeft de bal voor. Klungelig pakt Boyd de bal. Strámsky schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Strámsky krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLT TEAM 78%, Red Rage FC 22%.
ASLT TEAM - Red Rage FC 1:2

47e minuut.
Arsić met een sublieme pass. Daar is Nhật Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oskierko rent richting de bal. Klungelig pakt Oskierko de bal. Oskierko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Csák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yener. Csák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csák met een snel genomen vrije trap. Strámsky krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Ivaneža met een sublieme pass. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko geeft een hoge lob. Strámsky springt en kopt de bal. Arsić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - Red Rage FC 1:3

55e minuut.
Inworp. Oskierko met een snelle inworp. Ivaneža geeft de bal voor. Strámsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Strámsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - Red Rage FC 1:4

59e minuut.
Ivaneža rent richting de bal. Ivaneža passt de bal zonder na te denken. Satrustegui probeert naar een medespeler te passen. Csák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko onderschept slim de pass. Oskierko geeft een hoge lob. Strámsky is nu in balbezit. Strámsky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strámsky is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - Red Rage FC 1:5

69e minuut.
Csák geeft een hoge lob. Oskierko kopt de bal weg. Daar is Saldanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strámsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Strámsky draait met de bal, schiet en ... Arsić bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - Red Rage FC 1:6

76e minuut.
Ovidiu met een snelle inworp. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko geeft een hoge lob. Csák is nu in balbezit. Csák draait met de bal, schiet en ... Arsić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sejkora rent richting de bal. Firea rent richting de bal. Sejkora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sejkora krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Arsić met een sublieme pass. Firea is nu in balbezit. Firea geeft een lange en hoge pass. Strámsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Strámsky draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - Red Rage FC 1:7

90e minuut.
Daar is Baszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsić probeert naar een medespeler te passen. Csák kopt de bal weg. Strámsky rent richting de bal. Strámsky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Daar is Ivaneža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaneža passt de bal met de wreef. Satrustegui geeft een hoge lob. Strámsky rent richting de bal. Strámsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - Red Rage FC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLT TEAM 63%, Red Rage FC 37%.
ASLT TEAM - Red Rage FC 1:8