Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
- Nam Định FC - V120Z
ta da tro lai Tactiek ATTACKING
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 29.6
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Villa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Macek met een snelle inworp. Wlazło geeft een hoge lob. Skowroński kopt de bal weg. Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - V120Z 1:0

9e minuut.
How rent richting de bal. Łabudziński onderschept slim de pass. Łabudziński probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek geeft de bal voor. Castillo springt en kopt de bal. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Noszczak kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Yiğitarslanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitarslanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Misitano geeft de bal voor. Gui geeft de bal voor. Pedraza heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu schiet op doel. Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - V120Z 2:0

30e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek passt de bal met de wreef. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Skowroński probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ilonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Wright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Stolec rent richting de bal. Stolec geeft een lange en hoge pass. Gui is nu in balbezit. Gui geeft een lange en hoge pass. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek passt de bal met de wreef. Wlazło met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Wright kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Wright met een sublieme pass. Wlazło kopt de bal weg. Macek is nu in balbezit. Macek geeft een hoge lob. How krijgt zijn hoofd ertegen. Wright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Berdys kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Skowroński de bal onder controle te krijgen. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Wright probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - V120Z 3:0

39e minuut.
Yiğitarslanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. How rent richting de bal. How schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Berdys trapt de bal weg van het doel. Macek kopt de bal weg. Maliszewski rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: - Nam Định FC - 23%, V120Z 77%.
- Nam Định FC - - V120Z 3:0

46e minuut.
Subatovičius komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Ilonkowski de bal. Ilonkowski passt de bal in één keer door. Łabudziński heeft problemen om de bal te vangen. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Berdys geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wlazło probeert naar een medespeler te passen. Macek geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Wlazło probeert de bal met de borst te controleren. Ilonkowski rent richting de bal. Wlazło begaat een overtreding. Wlazło krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gui rent richting de bal. Gui geeft een lange en hoge pass. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo schiet op doel. Wright probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - V120Z 4:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macek met een snelle inworp. Wlazło geeft een lange en hoge pass. Castillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Wright maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - V120Z 5:0

54e minuut.
Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łabudziński de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo schiet op doel. Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Gui is nu in balbezit. Gui geeft een hoge lob. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ... Paal! Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ... Wright probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pedraza kopt de bal weg. Macek heeft problemen om de bal te vangen. Macek geeft een lange en hoge pass. Castillo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pedraza speelt de bal door. Klungelig pakt Noszczak de bal. Macek geeft een hoge lob. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wright met een sublieme pass. Wlazło kopt de bal weg. Klungelig pakt Gui de bal. Gui geeft een lange en hoge pass. How krijgt zijn hoofd ertegen. Wright kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Macek geeft de bal voor. Pedraza kopt de bal weg. How bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Berdys is nu in balbezit. Berdys geeft de bal voor. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło geeft een lange en hoge pass. Castillo springt en kopt de bal. Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Wlazło verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazło speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - V120Z 6:0

81e minuut.
Subatovičius passt de bal met de wreef. Wysogląd met een sublieme pass. Wlazło met een sublieme pass. Subatovičius is nu in balbezit. Subatovičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gui met de inworp. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: - Nam Định FC - 27%, V120Z 73%.
- Nam Định FC - - V120Z 6:0