Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Đóng Gạch Số1 Bắc Ninh
Normal Tactiek Good Tacics
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 36.6
unsatisfactory Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Việt Cương rent richting de bal. Cypryjak verovert de bal door een tackle van achteren. Cypryjak probeert naar een medespeler te passen. Mactal is nu in balbezit. Mactal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:1

3e minuut.
Việt Cương bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak verovert de bal door een tackle van achteren. Cypryjak passt de bal zonder na te denken. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez passt de bal zonder na te denken. Cypryjak rent richting de bal. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Việt Duy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Mactal probeert de bal met de borst te controleren. Quốc Anh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:2

9e minuut.
Mactal rent richting de bal. Chí Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:3

10e minuut.
Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak rent richting de bal. Việt Cương bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak onderschept slim de pass. Cypryjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gómez geeft een lange en hoge pass. Mactal kopt de bal weg. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal rent richting de bal. Mactal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Việt Cương rent richting de bal. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak geeft een lange en hoge pass. Mactal is nu in balbezit. Mactal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nemsevičius met een sublieme pass. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak passt de bal in één keer door. Mactal rent richting de bal. Mactal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:4

21e minuut.
Leczkowski kopt de bal weg. Nemsevičius kan de bal niet met de borst controleren. Nemsevičius met een sublieme pass. Mactal rent richting de bal. Mactal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Thiên Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mađar probeert naar een medespeler te passen. Mactal rent richting de bal. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:5

26e minuut.
Nemsevičius rent richting de bal. Nemsevičius geeft een hoge lob. Việt Duy heeft problemen om de bal te vangen. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mactal verovert de bal door een tackle van achteren. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak speelt de bal door. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mactal verovert de bal door een tackle van achteren. Mactal speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:6

34e minuut.
Daar is Thiên Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cypryjak onderschept slim de pass. Cypryjak passt de bal in één keer door. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mađar onderschept slim de pass. Mađar probeert naar een medespeler te passen. Mactal is nu in balbezit. Mactal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Quốc Anh trapt de bal weg. Nemsevičius kopt de bal weg. Cypryjak rent richting de bal. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Nemsevičius met een snelle inworp. Mađar is nu in balbezit. Mađar geeft de bal voor. Ngọc Danh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mactal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mađar verovert de bal door een tackle van achteren. Mađar geeft de bal voor. Daar is Mactal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mactal schiet op doel. Quốc Anh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:7

44e minuut.
Phú Hải geeft een hoge lob. Inworp. Nemsevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mađar rent richting de bal. Mađar geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:8

45e minuut.
Cypryjak onderschept slim de pass. Cypryjak passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đóng Gạch Số1 89%, Bắc Ninh 11%.
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:9

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Phi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nemsevičius met een sublieme pass. Ngọc Danh is nu in balbezit. Ngọc Danh passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Thiên Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Mađar verovert de bal door een tackle van achteren. Mađar probeert naar een medespeler te passen. Mactal rent richting de bal. Mactal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mađar met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... Quốc Anh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Việt Duy de bal. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:10

66e minuut.
Mađar passt de bal zonder na te denken. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak geeft de bal voor. Mactal rent richting de bal. Mactal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ... Quốc Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:11

68e minuut.
Việt Cương is nu in balbezit. Cypryjak verovert de bal door een tackle van achteren. Cypryjak met een sublieme pass. Daar is Mactal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mactal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Mađar de bal. Phú Hải is nu in balbezit. Phú Hải passt de bal zonder na te denken. Mactal is nu in balbezit. Mactal schiet op doel. Quốc Anh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:12

76e minuut.
Inworp. Mađar met een snelle inworp. Nemsevičius rent richting de bal. Nemsevičius geeft een hoge lob. Gómez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chí Anh met een sublieme pass. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:13

78e minuut.
Nemsevičius speelt de bal door. Mactal rent richting de bal. Mactal passt de bal in één keer door. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:14

80e minuut.
Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha geeft een hoge lob. Mactal rent richting de bal. Mactal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:15

82e minuut.
Nemsevičius is nu in balbezit. Nemsevičius passt de bal zonder na te denken. Mactal is nu in balbezit. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... Quốc Anh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:16

87e minuut.
Mađar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mađar geeft de bal voor. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... Quốc Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đóng Gạch Số1 75%, Bắc Ninh 25%.
Đóng Gạch Số1 - Bắc Ninh 0:16