Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baby Shark MILKTEAHK
Đảo chân Tactiek 442TA
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 29.6
very good Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Khánh Nam rent richting de bal. Khánh Nam probeert naar een medespeler te passen. Szeja is nu in balbezit. Szeja draait met de bal, schiet en ... Lân maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby Shark - MILKTEAHK 1:0

18e minuut.
Trọng Tấn is nu in balbezit. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke speelt de bal door. Boczko is nu in balbezit. Boczko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Anh Tâm is nu in balbezit. Khánh Nam onderschept slim de pass. Khánh Nam geeft een hoge lob. Daar is Szeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby Shark - MILKTEAHK 2:0

41e minuut.
Makarević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hưng Ðạo de bal. Hưng Ðạo geeft een hoge lob. Boczko rent richting de bal. Boczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baby Shark 57%, MILKTEAHK 43%.
Baby Shark - MILKTEAHK 2:0

57e minuut.
Hồng Vinh rent richting de bal. Hồng Vinh probeert naar een medespeler te passen. Hoài Bắc rent richting de bal. Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Cường haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
van Nieuwkercke met de inworp. Hưng Ðạo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hưng Ðạo geeft een hoge lob. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja schiet op doel. Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke geeft de bal voor. Boczko is nu in balbezit. Boczko draait met de bal, schiet en ... Lân maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Anh Tâm heeft problemen om de bal te vangen. Khánh Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tâm verovert de bal door een tackle van achteren. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke geeft een hoge lob. Lân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baby Shark 52%, MILKTEAHK 48%.
Baby Shark - MILKTEAHK 2:0