Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIN TEAM MetaHub
BBH Tactiek 442
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 21.8
adequate Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Drohojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drohojowski passt de bal met de wreef. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz schiet op doel. Văn Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIN TEAM - MetaHub 1:0

7e minuut.
Thái Toàn geeft de bal voor. Blank heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Minh speelt de bal door. Rosseto rent richting de bal. Rosseto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Thuận Thành zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Anh is nu in balbezit. Misierewicz met een sublieme pass. Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hải Khôi rent richting de bal. Badaine verovert de bal door een tackle van achteren. Badaine geeft de bal voor. Misierewicz kopt de bal weg. Drohojowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Blank met een sublieme pass. Badaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaine passt de bal in één keer door. Drohojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drohojowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Misierewicz kopt de bal weg. Thuận Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuận Thành probeert naar een medespeler te passen. Drohojowski heeft problemen om de bal te vangen. Drohojowski schiet op doel. Văn Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto speelt de bal door. Misierewicz is nu in balbezit. Drohojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drohojowski schiet op doel. Văn Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Nhật Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Huy speelt de bal door. Đình Tuấn speelt de bal door. Nguyên rent richting de bal. Nguyên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BIN TEAM - MetaHub 1:1

36e minuut.
Thanh Minh probeert de bal aan de voet te houden. Misierewicz rent richting de bal. Misierewicz draait met de bal, schiet en ... Thái Toàn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Văn Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIN TEAM - MetaHub 2:1

37e minuut.
Đình Tuấn speelt de bal door. Klungelig pakt Nguyên de bal. Drohojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drohojowski haalt uit met een fantastische trap. Văn Hùng bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIN TEAM 40%, MetaHub 60%.
BIN TEAM - MetaHub 2:1

51e minuut.
Thanh Minh heeft problemen om de bal te vangen. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank met een sublieme pass. Drohojowski is nu in balbezit. Drohojowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Badaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drohojowski is nu in balbezit. Hải Khôi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hải Khôi krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Thuận Thành speelt de bal door. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz passt de bal zonder na te denken. Drohojowski is nu in balbezit. Drohojowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Horoz verovert de bal door een tackle van achteren. Thuận Thành met een sublieme pass. Badaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Badaine de bal. Badaine schiet op doel. Văn Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nguyên Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Khôi geeft de bal voor. Blank kan de bal niet met de borst controleren. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIN TEAM 41%, MetaHub 59%.
BIN TEAM - MetaHub 2:1