Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kermanshah Tārik Derakth
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Ziya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettehadieh onderschept slim de pass. Ettehadieh passt de bal zonder na te denken. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Al-Makajid passt de bal in één keer door. Daar is Ziya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Gherini is nu in balbezit. Al-Makajid rent richting de bal. Al-Makajid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kermanshah - Tārik Derakth 1:0

18e minuut.
Al-Makajid met een sublieme pass. Mahmudnizhad bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Gherini maakt een afschuwelijke overtreding. Mahmudnizhad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Al-Makajid wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Al-Makajid speelt de bal door. Mahmudnizhad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudnizhad geeft een hoge lob. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa schiet op doel. Yaqtin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Nasiri probeert de bal aan de voet te houden. Bagheri is nu in balbezit. El Khalifa onderschept slim de pass. Al-Makajid is nu in balbezit. Al-Makajid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Yaqtin met een harde bal richting middenveld. Bagheri is nu in balbezit. Ettehadieh rent richting de bal. Bagheri rent richting de bal. Bagheri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Alami geeft een lange en hoge pass. El Khalifa is nu in balbezit. Al-Dosary rent richting de bal. El Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. El Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kermanshah - Tārik Derakth 2:0

36e minuut.
Mahmudnizhad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nefteziri komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Nefteziri is nu in balbezit. Nefteziri geeft de bal voor. Daar is Meshkat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kermanshah 29%, Tārik Derakth 71%.
Kermanshah - Tārik Derakth 2:0

47e minuut.
Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa onderschept slim de pass. Al-Makajid is nu in balbezit. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Yaqtin trapt de bal weg van het doel. Ettehadieh kopt de bal weg. Habibi geeft een hoge lob. Daar is Hanzali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Falken geeft een lange en hoge pass. Nefteziri probeert naar een medespeler te passen. Salim heeft problemen om de bal te vangen. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kermanshah - Tārik Derakth 2:1

61e minuut.
Bagheri is nu in balbezit. Bagheri probeert naar een medespeler te passen. Ziya heeft problemen om de bal te vangen. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali schiet op doel. Fahradi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Al-Gherini is nu in balbezit. Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabet krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Al-Makajid probeert de bal aan de voet te houden. Falken is nu in balbezit. Tabet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tabet krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kermanshah 41%, Tārik Derakth 59%.
Kermanshah - Tārik Derakth 2:1