Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hagmatana Fc Jadid Rāh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhif zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jait is nu in balbezit. El-Akil verovert de bal door een tackle van achteren. El-Akil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Falken is nu in balbezit. Abed-Abdul onderschept slim de pass. Limbuwala begaat een overtreding. Limbuwala krijgt een gele kaart. Abed-Abdul wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abed-Abdul kan niet meer verder spelen. Al-Dosary komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Abelzada met een snelle inworp. Rozin rent richting de bal. Rozin geeft een lange en hoge pass. Limbuwala is nu in balbezit. Limbuwala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bagheri rent richting de bal. Limbuwala verovert de bal door een tackle van achteren. Limbuwala speelt de bal door. Limbuwala bereikt de bal nog maar net als eerste. Limbuwala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hagmatana Fc - Jadid Rāh 1:0

29e minuut.
Limbuwala onderschept slim de pass. Limbuwala passt de bal zonder na te denken. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. Limbuwala is nu in balbezit. Limbuwala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hagmatana Fc - Jadid Rāh 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hagmatana Fc 51%, Jadid Rāh 49%.
Hagmatana Fc - Jadid Rāh 2:0

46e minuut.
Jait raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shahriar komt het veld opgelopen.

49e minuut.
El-Akil rent richting de bal. El-Akil schiet op doel. Dieli met een sublieme pass. Atamari is nu in balbezit. Atamari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani probeert naar een medespeler te passen. Limbuwala bereikt de bal nog maar net als eerste. Limbuwala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hagmatana Fc - Jadid Rāh 3:0

62e minuut.
Al-Dosary probeert naar een medespeler te passen. Dhabihiyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar maakt een afschuwelijke overtreding. Dhabihiyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bagheri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rozin heeft problemen om de bal te vangen. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozin. El Khalifa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Al-Dosary probeert de bal met de borst te controleren. Limbuwala verovert de bal door een tackle van achteren. Bagheri geeft een lange en hoge pass. Dhabihiyan rent richting de bal. Dhabihiyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kalabane probeert de bal met de borst te controleren. Bagheri rent richting de bal. Kalabane begaat een overtreding. Kalabane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hagmatana Fc 38%, Jadid Rāh 62%.
Hagmatana Fc - Jadid Rāh 3:0