Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadid Rāh Del-farib Anghosht
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Dhabihiyan is nu in balbezit. Kone is nu in balbezit. Dhabihiyan onderschept slim de pass. El-Akil is nu in balbezit. El-Akil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jalili geeft een lange en hoge pass. Mu`ini bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa rent richting de bal. Mu`ini is nu in balbezit. Mu`ini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Hammani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammani geeft de bal voor. Jalili kopt de bal weg. Mu`ini heeft problemen om de bal te vangen. Mu`ini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadid Rāh - Del-farib Anghosht 0:1

32e minuut.
Khadim heeft problemen om de bal te vangen. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadim begaat een overtreding. Khadim krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ghiassy speelt de bal door. Khadim probeert naar een medespeler te passen. Mu`ini is nu in balbezit. Mu`ini draait met de bal, schiet en ... Nouri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadid Rāh - Del-farib Anghosht 0:2

40e minuut.
Mu`ini rent richting de bal. Bagheri begaat een overtreding. Mu`ini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jalili met een snel genomen vrije trap. Mu`ini is nu in balbezit. Mu`ini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadid Rāh 70%, Del-farib Anghosht 30%.
Jadid Rāh - Del-farib Anghosht 0:2

60e minuut.
Ghiassy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jalili is nu in balbezit. Jalili passt de bal met de wreef. Khadim rent richting de bal. Khadim geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Jalili rent richting de bal. Jalili passt de bal in één keer door. Mu`ini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mu`ini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Jalili onderschept slim de pass. Jalili probeert naar een medespeler te passen. Mu`ini is nu in balbezit. Mu`ini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadid Rāh 58%, Del-farib Anghosht 42%.
Jadid Rāh - Del-farib Anghosht 0:2