Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bāstān āhang-hāye Kohneh Daryā
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 22.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Fuhrabi passt de bal met de wreef. Na`imi rent richting de bal. Baya onderschept slim de pass. Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar schiet op doel. Akhlaqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ghiassy rent richting de bal. Baya is nu in balbezit. Amuzgar rent richting de bal. Baya rent richting de bal. Baya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bāstān āhang-hāye - Kohneh Daryā 0:1

19e minuut.
Ghiassy geeft een hoge lob. Inworp. Kubane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Amuzgar de bal. Amuzgar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bāstān āhang-hāye 53%, Kohneh Daryā 47%.
Bāstān āhang-hāye - Kohneh Daryā 0:1

56e minuut.
Amuzgar kan de bal niet met de borst controleren. Amuzgar haalt uit met een fantastische trap. Daar is Baya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baya schiet op doel. Akhlaqi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bāstān āhang-hāye - Kohneh Daryā 0:2

66e minuut.
Fuhrabi met een sublieme pass. Amuzgar is nu in balbezit. Amuzgar speelt de bal door. Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar passt de bal met de wreef. Bihmardi heeft problemen om de bal te vangen. Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bāstān āhang-hāye - Kohneh Daryā 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bāstān āhang-hāye 61%, Kohneh Daryā 39%.
Bāstān āhang-hāye - Kohneh Daryā 0:3