Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tāzeh Heivān Zibā Tārikh
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Tuama rent richting de bal. Tuama speelt de bal door. Juma is nu in balbezit. Juma schiet op doel. Kordiyeh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ettayeb probeert naar een medespeler te passen. Mehani heeft problemen om de bal te vangen. Bolgofiani is nu in balbezit. Tuama onderschept slim de pass. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Kordiyeh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adjoulnaja zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Daar is Mehani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misbahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misbahi passt de bal zonder na te denken. Qoli is nu in balbezit. Qoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Qoli probeert de bal aan de voet te houden. Misbahi is nu in balbezit. Tuama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tuama naar de kleedkamers voor een vroege douche. Misbahi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naqid met een snel genomen vrije trap. Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani geeft een lange en hoge pass. Kalabane heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qoli is nu in balbezit. Qoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Titsi geeft een lange en hoge pass. Al-Dosari probeert naar een medespeler te passen. Ettayeb is nu in balbezit. Juma rent richting de bal. Juma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mehani passt de bal met de wreef. Kalabane is nu in balbezit. Kalabane probeert naar een medespeler te passen. Juma rent richting de bal. Juma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Naqid bereikt de bal nog maar net als eerste. Naqid speelt de bal door. Misbahi rent richting de bal. Qoli is nu in balbezit. Qoli schiet op doel. Khoury bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tāzeh Heivān - Zibā Tārikh 0:1

40e minuut.
Sellimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misbahi is nu in balbezit. Misbahi geeft een lange en hoge pass. Qoli rent richting de bal. Qoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tāzeh Heivān - Zibā Tārikh 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tāzeh Heivān 48%, Zibā Tārikh 52%.
Tāzeh Heivān - Zibā Tārikh 0:2

53e minuut.
Titsi kopt de bal weg. Mahdavi-Kia is nu in balbezit. Mahdavi-Kia geeft een hoge lob. Al-Dosari is nu in balbezit. Al-Dosari geeft een hoge lob. Khoury bokst de bal weg.

58e minuut.
Naqid passt de bal zonder na te denken. Mehani is nu in balbezit. Qoli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Qoli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Qoli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tāzeh Heivān 54%, Zibā Tārikh 46%.
Tāzeh Heivān - Zibā Tārikh 0:2