Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Hougang Godplayer12908
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Klungelig pakt Koh de bal. Darumami bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh onderschept slim de pass. Esawaran rent richting de bal. Esawaran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Esawaran is nu in balbezit. Choon onderschept slim de pass. Choon speelt de bal door. Klungelig pakt Muruku de bal. Muruku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Hougang 52%, Godplayer12908 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Hougang - Godplayer12908 0:0

47e minuut.
Gee speelt de bal door. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung is nu in balbezit. Koh onderschept slim de pass. Koh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Hougang - Godplayer12908 1:0

53e minuut.
Ngee passt de bal met de wreef. Murugan kan de bal niet met de borst controleren. Murugan met een sublieme pass. Muruku is nu in balbezit. Muruku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Hougang - Godplayer12908 1:1

57e minuut.
Esawaran is nu in balbezit. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngee bereikt de bal nog maar net als eerste. Esawaran rent richting de bal. Esawaran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ngee met een sublieme pass. Han is nu in balbezit. Han geeft een lange en hoge pass. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku schiet op doel. Chop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ngee rent richting de bal. Murugan verovert de bal door een tackle van achteren. Murugan met een sublieme pass. Muruku rent richting de bal. Muruku haalt uit met een fantastische trap. Chop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Asngari geeft een hoge lob. Leo kopt de bal weg. Kanesh is nu in balbezit. Muruku onderschept slim de pass. Muruku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gee verovert de bal door een tackle van achteren. Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gee onderschept slim de pass. Gee geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Hougang 44%, Godplayer12908 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Hougang - Godplayer12908 1:1