Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Purmei Theatre Valley Field
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Asngari geeft de bal voor. Arockriaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Arockriaj met een sublieme pass. Chow is nu in balbezit. Chow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dong geeft de bal voor. Inworp. Seah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teo rent richting de bal. Teo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vijaya heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmei Theatre - Valley Field 0:1

7e minuut.
Asngari rent richting de bal. Arockriaj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asngari. Asngari krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Seah kopt de bal weg. Eng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Seah onderschept slim de pass. Seah geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Samivelu geeft een hoge lob. Muthu is nu in balbezit. Muthu schiet op doel. Kuan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Purmei Theatre - Valley Field 1:1

19e minuut.
Chow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wee is nu in balbezit. Wee passt de bal met de wreef. Muthu is nu in balbezit. Muthu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Samivelu met een snelle inworp. Chow is nu in balbezit. Chow geeft een hoge lob. Boon is nu in balbezit. Boon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Magesvari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow draait met de bal, schiet en ... How maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
How met een harde bal richting middenveld. Wee is nu in balbezit. Wee passt de bal met de wreef. Muthu is nu in balbezit. Muthu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Purmei Theatre - Valley Field 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmei Theatre 40%, Valley Field 60%.
Purmei Theatre - Valley Field 2:1

72e minuut.
Chow is nu in balbezit. Kuan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Magesvari de bal. Muthu is nu in balbezit. Muthu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmei Theatre 38%, Valley Field 62%.
Purmei Theatre - Valley Field 2:1