Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Dajaaj Sulb Amira
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Khallali is nu in balbezit. Ben Kheder is nu in balbezit. Mert onderschept slim de pass. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mokrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdellah rent richting de bal. Ettayeb is nu in balbezit. Mokrani is nu in balbezit. Mokrani haalt uit met een fantastische trap. Sukbuni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sassi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khallali met een snelle inworp. Mert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mert schiet op doel. Al Nasshar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Machardiegui de bal. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ben Kheder probeert naar een medespeler te passen. Mokrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia is nu in balbezit. Mokrani verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Dajaaj 43%, Sulb Amira 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Dajaaj - Sulb Amira 0:0

46e minuut.
Mert verovert de bal door een tackle van achteren. Mert passt de bal met de wreef. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi draait met de bal, schiet en ... Al Nasshar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Machardiegui is nu in balbezit. Ghanmi onderschept slim de pass. Femah rent richting de bal. Ghanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Dajaaj - Sulb Amira 1:0

72e minuut.
Femah geeft een lange en hoge pass. Mokrani rent richting de bal. Ettayeb rent richting de bal. Mokrani verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hammi passt de bal in één keer door. Latfayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayah geeft een lange en hoge pass. Ghanmi heeft problemen om de bal te vangen. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Dajaaj - Sulb Amira 2:0

85e minuut.
Mert is nu in balbezit. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi draait met de bal, schiet en ... Al Nasshar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Dajaaj 44%, Sulb Amira 56%.
Rezil Dajaaj - Sulb Amira 2:0