Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galid Dib Osayer Malik
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mrad geeft een hoge lob. Reis probeert de bal aan de voet te houden. Mekni rent richting de bal. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boukadida werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Jelassi probeert de bal aan de voet te houden. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Osayer Malik 1:0

6e minuut.
Boudaoud probeert naar een medespeler te passen. Azaiez is nu in balbezit. Met opzet legt Benabdelkader zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Benabdelkader naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
El Ouaer bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouaer probeert naar een medespeler te passen. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis onderschept slim de pass. Reis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Boudaoud probeert naar een medespeler te passen. Azaiez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassan is nu in balbezit. Azaiez verovert de bal door een tackle van achteren. Azaiez schiet op doel. Khelifi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ben Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azaiez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galid Dib - Osayer Malik 1:1

18e minuut.
Er-Rihani is nu in balbezit. Azaiez verovert de bal door een tackle van achteren. Azaiez passt de bal zonder na te denken. Reis rent richting de bal. Reis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salkin kopt de bal weg. Kouki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mekni. Mekni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 51%, Osayer Malik 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galid Dib - Osayer Malik 1:1

62e minuut.
El Ouaer rent richting de bal. Boudaoud onderschept slim de pass. Boudaoud geeft een lange en hoge pass. Kouki rent richting de bal. Kouki geeft een lange en hoge pass. Khelifi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Er-Rihani de bal onder controle te krijgen. Ben Hassan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mnari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azaiez rent richting de bal. Azaiez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
El Ouaer heeft problemen om de bal te vangen. Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudaoud rent richting de bal. Boudaoud geeft de bal voor. Atamari geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Khelifi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 53%, Osayer Malik 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galid Dib - Osayer Malik 1:1