Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osayer Sekrun Asfar Galon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Tazariani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chedli komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Khouaja is nu in balbezit. Fellatah verovert de bal door een tackle van achteren. Fellatah passt de bal met de wreef. Rapp rent richting de bal. Rapp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Khouaja kopt de bal weg. Klungelig pakt Atachi de bal. Haj-Saleh rent richting de bal. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fellatah onderschept slim de pass. Fellatah probeert naar een medespeler te passen. Salim Mustafa rent richting de bal. Rapp verovert de bal door een tackle van achteren. Rapp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chedli verovert de bal door een tackle van achteren. Elabasaniri rent richting de bal. Chedli onderschept slim de pass. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Sekrun 48%, Asfar Galon 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osayer Sekrun - Asfar Galon 0:0

49e minuut.
Khouaja verovert de bal door een tackle van achteren. Zafajar is nu in balbezit. Khouaja maakt een afschuwelijke overtreding. Zafajar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zafajar kan niet meer verder spelen. Boumijel komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Elabasaniri met een sublieme pass. Klungelig pakt Liib de bal. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Boumijel probeert naar een medespeler te passen. Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Souayah. Souayah krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Clayton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fellatah de bal. Khouaja begaat een overtreding. Khouaja krijgt een gele kaart. Fellatah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boumijel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jalmadani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rapp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Sekrun - Asfar Galon 0:1

85e minuut.
Fellatah onderschept slim de pass. Fellatah passt de bal met de wreef. Rapp rent richting de bal. Rapp haalt uit met een fantastische trap. Jalmadani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Sekrun - Asfar Galon 0:2

87e minuut.
Dali met een sublieme pass. Rapp rent richting de bal. Souayah maakt een afschuwelijke overtreding. Souayah krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Rapp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boumijel met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Sekrun - Asfar Galon 0:3

89e minuut.
Fellatah rent richting de bal. Chedli verovert de bal door een tackle van achteren. Elabasaniri maakt een afschuwelijke overtreding. Chedli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chedli kan niet meer verder spelen. Garci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Sekrun 62%, Asfar Galon 38%.
Osayer Sekrun - Asfar Galon 0:3