Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadiid Uf`uwan Tayyib Dib
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Cherif met een sublieme pass. Mhedhki is nu in balbezit. El-Akil onderschept slim de pass. El-Akil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Benhalima geeft een hoge lob. Nafarzani speelt de bal door. Er-Rai kopt de bal weg. Mhedhki controleert de bal met de borst. Mhedhki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Tayyib Dib 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belaid met een snelle inworp. Er-Rai controleert de bal met de borst. El-Akil is nu in balbezit. El-Akil geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Jawachi rent richting de bal. Jawachi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Machardiegui de bal. Mhedhki is nu in balbezit. Mhedhki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Tayyib Dib 2:0

41e minuut.
Er-Rai is nu in balbezit. Thabet onderschept slim de pass. Thabet speelt de bal door. El-Akil is nu in balbezit. El-Akil haalt uit met een fantastische trap. Khamar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Uf`uwan 44%, Tayyib Dib 56%.
Jadiid Uf`uwan - Tayyib Dib 2:0

51e minuut.
Ayari met de inworp. Mhedhki is nu in balbezit. Mhedhki geeft een lange en hoge pass. El-Akil rent richting de bal. El-Akil passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Tayyib Dib 2:1

60e minuut.
Daar is Machardiegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi begaat een overtreding. Mhedhki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mkadmi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mhedhki heeft problemen om de bal te vangen. Tazi rent richting de bal. Mhedhki onderschept slim de pass. Cherif bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherif draait met de bal, schiet en ... Nafarzani bokst de bal weg.

68e minuut.
Cherif rent richting de bal. Cherif met een sublieme pass. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki draait met de bal, schiet en ... Nafarzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Er-Rai is nu in balbezit. Mhedhki is nu in balbezit. Er-Rai begaat een overtreding. Er-Rai krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Daar is Mkadmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkadmi geeft een lange en hoge pass. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherif rent richting de bal. Cherif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Uf`uwan 43%, Tayyib Dib 57%.
Jadiid Uf`uwan - Tayyib Dib 2:1