Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Ma` Esi Hileb
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Drine trapt de bal weg. Riaki kopt de bal weg. Kaleel rent richting de bal. Kaleel schiet op doel. Drine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Esi Hileb 0:1

17e minuut.
Liib is nu in balbezit. Liib geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fahmi de bal. Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouabi draait met de bal, schiet en ... Drine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel met een sublieme pass. Al-Akram rent richting de bal. Kaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Esi Hileb 0:2

27e minuut.
Zouabi is nu in balbezit. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik speelt de bal door. Haj Kacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Kacem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Esi Hileb 0:3

38e minuut.
Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram passt de bal zonder na te denken. Wamish probeert naar een medespeler te passen. Badra rent richting de bal. Badra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Esi Hileb 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Ma` 65%, Esi Hileb 35%.
Tawiel Ma` - Esi Hileb 1:3

48e minuut.
Taïder geeft een hoge lob. Hmida is nu in balbezit. Kaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleel passt de bal met de wreef. Haj Kacem bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Esi Hileb 1:4

55e minuut.
Zouabi is nu in balbezit. Zouabi passt de bal in één keer door. Kaleel rent richting de bal. Kaleel haalt uit met een fantastische trap. Badra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Esi Hileb 1:5

58e minuut.
Zouabi probeert naar een medespeler te passen. Badra rent richting de bal. Haj Kacem onderschept slim de pass. Kaleel rent richting de bal. Kaleel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zouaoui kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Taïder de bal onder controle te krijgen. Ghanmi is nu in balbezit. Badra rent richting de bal. Badra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Esi Hileb 2:5

86e minuut.
Hanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Akram met een sublieme pass. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Esi Hileb 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Ma` 53%, Esi Hileb 47%.
Tawiel Ma` - Esi Hileb 3:5