Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.FU.KENNY Racil Tal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai is nu in balbezit. Machranai passt de bal zonder na te denken. Bejaoumi rent richting de bal. Bejaoumi haalt uit met een fantastische trap. Ben Neticha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Abdelfattah rent richting de bal. Bejaoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Machranai rent richting de bal. Klungelig pakt Bejaoumi de bal. Bejaoumi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.FU.KENNY - Racil Tal 0:1

9e minuut.
Nafarzani speelt de bal door. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai passt de bal in één keer door. Bejaoumi is nu in balbezit. Bejaoumi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bejaoumi kopt de bal weg. Trazanieri rent richting de bal. Saïbi speelt de bal door. Bejaoumi is nu in balbezit. Bejaoumi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Laâbidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Yassen onderschept slim de pass. Abu-Yassen passt de bal zonder na te denken. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.FU.KENNY - Racil Tal 1:1

27e minuut.
Abu-Yassen is nu in balbezit. Abu-Yassen passt de bal met de wreef. Saïbi speelt de bal door. Abdel is nu in balbezit. Abdel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai onderschept slim de pass. Machranai speelt de bal door. Bejaoumi rent richting de bal. Bejaoumi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Saïbi met een sublieme pass. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai is nu in balbezit. Bejaoumi is nu in balbezit. Bejaoumi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.FU.KENNY 52%, Racil Tal 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.FU.KENNY - Racil Tal 1:1

47e minuut.
Laâbidi rent richting de bal. Abu-Yassen rent richting de bal. Abu-Yassen passt de bal zonder na te denken. Daar is Bejaoumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejaoumi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ben Neticha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri onderschept slim de pass. Trazanieri speelt de bal door. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.FU.KENNY - Racil Tal 1:2

78e minuut.
Jalmadani is nu in balbezit. Khmili is nu in balbezit. Jalmadani maakt een afschuwelijke overtreding. Jalmadani krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Khmili raakt geblesseerd tijdens het duel. Mhedhki met een snel genomen vrije trap. Bejaoumi heeft problemen om de bal te vangen. Machranai rent richting de bal. Bejaoumi is nu in balbezit. Bejaoumi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.FU.KENNY 48%, Racil Tal 52%.
K.FU.KENNY - Racil Tal 1:2