Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esi Hileb Asrag Mayia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Riaki met een snelle inworp. Kaleel rent richting de bal. Kaleel geeft een lange en hoge pass. Haj Kacem rent richting de bal. Haj Kacem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Hileb - Asrag Mayia 1:0

17e minuut.
Jedidi verovert de bal door een tackle van achteren. Zouabi onderschept slim de pass. Zouabi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Haj Kacem de bal. Haj Kacem schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouabi met een sublieme pass. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Haj Kacem de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Benzarti trapt de bal weg van het doel. Dradeni kopt de bal weg. Daar is Bartholomeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj Kacem rent richting de bal. Haj Kacem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
El Hadden onderschept slim de pass. El Hadden met een sublieme pass. Boudaoud rent richting de bal. Boudaoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esi Hileb - Asrag Mayia 1:1

43e minuut.
Bakri is nu in balbezit. Bakri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zouabi de bal. Boudaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudaoud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Hileb - Asrag Mayia 1:2

44e minuut.
El Euchi rent richting de bal. El Euchi passt de bal zonder na te denken. Boudaoud is nu in balbezit. Boudaoud schiet op doel. Mechergui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Hileb - Asrag Mayia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Hileb 41%, Asrag Mayia 59%.
Esi Hileb - Asrag Mayia 1:3

50e minuut.
El Euchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanini met een snelle inworp. Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanini met een snelle inworp. Jedidi is nu in balbezit. Kaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleel geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
El Euchi is nu in balbezit. El Euchi speelt de bal door. El Hadden probeert de bal aan de voet te houden. Boudaoud is nu in balbezit. Boudaoud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zouabi geeft de bal voor. Zafajar is nu in balbezit. Zafajar passt de bal met de wreef. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Hileb 44%, Asrag Mayia 56%.
Esi Hileb - Asrag Mayia 1:3