Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Balad Faregh Halib
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Salman kopt de bal weg. Nizar probeert de bal met de borst te controleren. Hani begaat een overtreding. Hani krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Shaloufa rent richting de bal. Hani verovert de bal door een tackle van achteren. Hani passt de bal met de wreef. Manar is nu in balbezit. Manar geeft de bal voor. Kone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Rushdi geeft een hoge lob. Inworp. Manar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Benarouche de bal. Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Jait met een sublieme pass. Rajab rent richting de bal. Rajab schiet op doel. Kone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Balad - Faregh Halib 0:1

23e minuut.
Jait rent richting de bal. Jait passt de bal met de wreef. Rajab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab haalt uit met een fantastische trap. Jabir probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hani is nu in balbezit. Hani speelt de bal door. Nisawi rent richting de bal. Benarouche verovert de bal door een tackle van achteren. Benarouche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Balad 49%, Faregh Halib 51%.
Sulb Balad - Faregh Halib 0:1

49e minuut.
Jait probeert naar een medespeler te passen. Benarouche rent richting de bal. Fuhrabi is nu in balbezit. Benarouche verovert de bal door een tackle van achteren. Benarouche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Amal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benarouche controleert de bal met de borst. Benarouche geeft een lange en hoge pass. Rajab is nu in balbezit. Rajab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fuhrabi rent richting de bal. Rajab onderschept slim de pass. Benarouche rent richting de bal. Benarouche schiet op doel. Kone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Balad - Faregh Halib 0:2

68e minuut.
Hosni kopt de bal weg. Klungelig pakt Hani de bal. Hani met een sublieme pass. Manar is nu in balbezit. Manar geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Amal onderschept slim de pass. Amal passt de bal in één keer door. Benarouche is nu in balbezit. Benarouche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Balad 64%, Faregh Halib 36%.
Sulb Balad - Faregh Halib 0:2