Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Kalab Badıl Salam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Sami verovert de bal door een tackle van achteren. Sami passt de bal zonder na te denken. Tazi rent richting de bal. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kanzani geeft de bal voor. Daar is Fakhri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakhri probeert naar een medespeler te passen. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Trabelsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Hussain de bal. Suleiman rent richting de bal. Hussain is nu in balbezit. Hussain haalt uit met een fantastische trap. Ya`qub heeft problemen om de bal te vangen. Trabelsi bokst de bal weg.

22e minuut.
Kubane geeft de bal voor. Jamil is nu in balbezit. Jamil probeert naar een medespeler te passen. Hussain is nu in balbezit. Hussain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamil met de inworp. Makram is nu in balbezit. Makram geeft een lange en hoge pass. Hussain krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Suleiman rent richting de bal. Makram onderschept slim de pass. Makram passt de bal zonder na te denken. Hussain is nu in balbezit. Hussain draait met de bal, schiet en ... Trabelsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Kalab - Badıl Salam 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Kalab 43%, Badıl Salam 57%.
Latif Kalab - Badıl Salam 1:0

89e minuut.
Suleiman geeft een hoge lob. Inworp. Osmyniji met een snelle inworp. Mhadmi is nu in balbezit. Mhadmi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tazi rent richting de bal. Tazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Kalab 53%, Badıl Salam 47%.
Latif Kalab - Badıl Salam 1:0