Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa De Safi Olympic CaSaBLaNCA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Draiyf geeft een hoge lob. Inworp. Jomaoui met de inworp. Essaaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaaidi draait met de bal, schiet en ... Bakri bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Hamdi geeft een hoge lob. El-Akil is nu in balbezit. El-Akil passt de bal met de wreef. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kaddioui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaddioui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaddioui met een snel genomen vrije trap. Houta rent richting de bal. Houta haalt uit met een fantastische trap. Bakri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa De Safi - Olympic CaSaBLaNCA 0:1

14e minuut.
Rozini onderschept slim de pass. Rozini speelt de bal door. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil geeft een lange en hoge pass. Daar is Jomaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jomaoui de bal. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ... Majdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa De Safi 59%, Olympic CaSaBLaNCA 41%.
Difaa De Safi - Olympic CaSaBLaNCA 0:1

75e minuut.
Elkhalfi speelt de bal door. Inworp. Hamdi met een snelle inworp. El-Akil geeft een hoge lob. Nizari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Difaa De Safi - Olympic CaSaBLaNCA 1:1

85e minuut.
Nizari is nu in balbezit. Elkhalfi is nu in balbezit. Mkadmi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mkadmi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa De Safi 54%, Olympic CaSaBLaNCA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Difaa De Safi - Olympic CaSaBLaNCA 1:1