Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ratchaburi Falcons Buri Ram Shamrocks
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Maleenon is nu in balbezit. Maleenon geeft een lange en hoge pass. Ti Nung Cha heeft problemen om de bal te vangen. Rakpao bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakpao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rakpao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thanapaiboon komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Krajangsai is nu in balbezit. Krajangsai geeft een lange en hoge pass. Gocher-san kopt de bal weg. Ti Nung Cha heeft problemen om de bal te vangen. Ti Nung Cha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Choljit heeft problemen om de bal te vangen. Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomo Chan probeert naar een medespeler te passen. Chongxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongxiang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maleenon probeert naar een medespeler te passen. Fung kopt de bal weg. Choljit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongxiang verovert de bal door een tackle van achteren. Chongxiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratchaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 0:1

30e minuut.
Chawla passt de bal zonder na te denken. Shinawatra is nu in balbezit. Thanapaiboon begaat een overtreding. Thanapaiboon krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Somjit is nu in balbezit. Gocher-san onderschept slim de pass. Gocher-san geeft de bal voor. Chongxiang is nu in balbezit. Chongxiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Shinawatra kopt de bal weg. Srisa-ard rent richting de bal. Fung onderschept slim de pass. Fung schiet op doel. Maleenon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratchaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratchaburi Falcons 47%, Buri Ram Shamrocks 53%.
Ratchaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 0:2

68e minuut.
Somjit geeft een lange en hoge pass. Chawla kopt de bal weg. Klungelig pakt Fung de bal. Chongxiang is nu in balbezit. Chongxiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Maleenon rent richting de bal. Maleenon passt de bal zonder na te denken. Fung is nu in balbezit. Chongxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongxiang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Tomo Chan probeert naar een medespeler te passen. Jaruphan rent richting de bal. Jaruphan geeft de bal voor. Ti Nung Cha is nu in balbezit. Ti Nung Cha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruphan verovert de bal door een tackle van achteren. Jaruphan passt de bal zonder na te denken. Ti Nung Cha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ti Nung Cha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratchaburi Falcons 37%, Buri Ram Shamrocks 63%.
Ratchaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 0:2