Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lampang Flames Yasothon Dragons
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
bin Mat Dali heeft problemen om de bal te vangen. Yingsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Promrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit onderschept slim de pass. Tonvisit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ti Nung Cha geeft een hoge lob. Daar is Liwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakunsirisombat is nu in balbezit. Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Poonachai met een snelle inworp. Sakunsirisombat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratanajaroen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakunsirisombat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sakunsirisombat kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampang Flames - Yasothon Dragons 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampang Flames 61%, Yasothon Dragons 39%.
Lampang Flames - Yasothon Dragons 0:1

53e minuut.
Ritdee kan de bal niet met de borst controleren. Ti Nung Cha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuo chuan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ti Nung Cha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ti Nung Cha kan niet meer verder spelen. Daohua komt het veld opgelopen. Ritdee zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chunsa Sanun bokst de bal weg.

65e minuut.
Yingsawa kopt de bal weg. Daohua rent richting de bal. Daohua probeert naar een medespeler te passen. Sakunsirisombat is nu in balbezit. Sakunsirisombat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Thalae passt de bal met de wreef. Ratanajaroen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poonachai. Poonachai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampang Flames 81%, Yasothon Dragons 19%.
Lampang Flames - Yasothon Dragons 0:1