Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obesos Navegantes Azules Extraterrestres
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Casillas kopt de bal weg. Daar is Romero Monteagudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas haalt uit met een fantastische trap. Reynoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Romero Monteagudo is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo geeft een lange en hoge pass. Casillas maakt een snoekduik en kopt de bal. Reynoso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Huezo de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Marin kopt de bal weg. Klungelig pakt Pirri Mayorga de bal. Araujo met een sublieme pass. Casillas rent richting de bal. Casillas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Soto speelt de bal door. Tobí rent richting de bal. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Padilla kopt de bal weg. León probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Huezo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tobí rent richting de bal. Romero Monteagudo onderschept slim de pass. Romero Monteagudo met een sublieme pass. Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obesos Navegantes 37%, Azules Extraterrestres 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Obesos Navegantes - Azules Extraterrestres 0:0

47e minuut.
Reynoso met een harde bal richting middenveld. Tobí kopt de bal weg. Klungelig pakt León de bal. Portillo is nu in balbezit. Portillo geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Romero Monteagudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Colón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obesos Navegantes - Azules Extraterrestres 0:1

65e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft de bal voor. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obesos Navegantes 53%, Azules Extraterrestres 47%.
Obesos Navegantes - Azules Extraterrestres 0:1