Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Elephants Technical Anvils
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Daar is Phillips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue speelt de bal door. Crawford is nu in balbezit. Crawford haalt uit met een fantastische trap. Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku rent richting de bal. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Technical Anvils 1:0

24e minuut.
Nelson schiet op doel. Thomas is nu in balbezit. Euell begaat een overtreding. Euell krijgt een gele kaart. Thomas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thomas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ricketts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Technical Anvils 2:0

33e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford onderschept slim de pass. Chin-Sue rent richting de bal. Crawford rent richting de bal. Crawford draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nelson passt de bal in één keer door. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Technical Anvils 2:1

44e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Nelson passt de bal in één keer door. Whittaker rent richting de bal. Johnson onderschept slim de pass. Johnson schiet op doel. Ricketts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 48%, Technical Anvils 52%.
AC Elephants - Technical Anvils 2:1

46e minuut.
Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Busby is nu in balbezit. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Technical Anvils 3:1

49e minuut.
Crawford passt de bal zonder na te denken. Chin-Sue rent richting de bal. Davis is nu in balbezit. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ekoku raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goodison komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendes. Nelson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Johnson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 51%, Technical Anvils 49%.
AC Elephants - Technical Anvils 3:1