Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Owls Royal Horses
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ralph speelt de bal door. Busby rent richting de bal. Willams maakt een afschuwelijke overtreding. Willams krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ralph zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ralph is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ferguson ... Strafschop! Ralph is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ralph zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyde. Hyde krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ferguson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ralph zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ralph rent richting de bal. Ralph geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Harris speelt de bal door. Ekoku rent richting de bal. Brown begaat een overtreding. Ekoku raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ekoku kan niet meer verder spelen. Campbell-Ryce komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Butler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferguson. Butler raakt geblesseerd tijdens het duel. Butler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ralph is nu in balbezit. Ralph geeft een hoge lob. Busby is nu in balbezit. Busby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Owls 48%, Royal Horses 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stokes Owls - Royal Horses 0:0

51e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Simpson geeft een lange en hoge pass. Willams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Simpson geeft een lange en hoge pass. Busby is nu in balbezit. Busby passt de bal met de wreef. Ralph is nu in balbezit. Ralph draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Owls 55%, Royal Horses 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stokes Owls - Royal Horses 0:0