Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Kingz Papanui Burst
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum met een sublieme pass. Reid rent richting de bal. Reid draait met de bal, schiet en ... Thomas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Neil met een snelle inworp. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford passt de bal met de wreef. McCallum rent richting de bal. McCallum draait met de bal, schiet en ... Thomas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Kingz - Papanui Burst 1:0

21e minuut.
Simmonds rent richting de bal. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald speelt de bal door. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Kingz 51%, Papanui Burst 49%.
Hard Kingz - Papanui Burst 1:0

50e minuut.
Burton met een sublieme pass. McCallum probeert naar een medespeler te passen. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid draait met de bal, schiet en ... Chin-Sue probeert de bal aan de voet te houden. Thomas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Willams kan de bal niet met de borst controleren. Neil met een sublieme pass. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum is nu in balbezit. McCallum haalt uit met een fantastische trap. Thomas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Willams geeft een lange en hoge pass. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech geeft een hoge lob. Simmonds is nu in balbezit. Simmonds schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Messam met een snelle inworp. Powell is nu in balbezit. McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. McCallum geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Kingz 44%, Papanui Burst 56%.
Hard Kingz - Papanui Burst 1:0