Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Eagles Celtic Cows
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers verovert de bal door een tackle van achteren. Sawyers geeft een hoge lob. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson geeft een lange en hoge pass. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - Celtic Cows 1:0

25e minuut.
Littlejohn rent richting de bal. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson passt de bal zonder na te denken. Dawkins rent richting de bal. Dawkins draait met de bal, schiet en ... Stephenson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Stewart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Messam is nu in balbezit. Messam probeert naar een medespeler te passen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - Celtic Cows 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Eagles 51%, Celtic Cows 49%.
Royal Eagles - Celtic Cows 2:0

48e minuut.
Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers passt de bal in één keer door. Dawkins rent richting de bal. Dawkins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Dias trapt de bal weg. Dawkins kopt de bal weg. Daar is Dawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawkins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nelson passt de bal met de wreef. Sawyers rent richting de bal. Sawyers passt de bal in één keer door. Dawkins rent richting de bal. Dawkins haalt uit met een fantastische trap. Stephenson bokst de bal weg.

62e minuut.
Stewart heeft problemen om de bal te vangen. Stewart geeft de bal voor. Ferguson speelt de bal door. Ralph rent richting de bal. Ralph haalt uit met een fantastische trap. Sawyers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Doeltrap. Dias trapt de bal weg. Ricketts kopt de bal weg. Sawyers rent richting de bal. Sawyers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gayle kopt de bal weg. Nelson rent richting de bal. Whitmore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whitmore krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Eagles 42%, Celtic Cows 58%.
Royal Eagles - Celtic Cows 2:0