Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TUFAOS FC Cuban Soccer Academy
golazo Tactiek Tac 3
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
68 gemiddelde waardering 72.5
formidable Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Klungelig pakt Rybarczyk de bal. Reyes onderschept slim de pass. Shaw legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shaw krijgt een gele kaart. Gartmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bossaert komt het veld opgelopen. Reyes neemt de penalty, wat een uithaal! Tamayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - Cuban Soccer Academy 1:0

15e minuut.
Cook geeft een hoge lob. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes onderschept slim de pass. Reyes draait met de bal, schiet en ... Tamayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - Cuban Soccer Academy 2:0

19e minuut.
Daar is Maleńczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Kaplon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - Cuban Soccer Academy 2:1

24e minuut.
Rinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldo probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru geeft de bal voor. Reyes maakt een snoekduik en kopt de bal. Tamayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk geeft een lange en hoge pass. Valdés maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaplon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bossaert probeert naar een medespeler te passen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossaert verovert de bal door een tackle van achteren. Bossaert geeft de bal voor. Murillo kopt de bal weg. Tamayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rinaldo. Maleńczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maleńczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pálmason maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaplon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUFAOS FC 57%, Cuban Soccer Academy 43%.
TUFAOS FC - Cuban Soccer Academy 2:1

50e minuut.
Maghiaru rent richting de bal. Shaw onderschept slim de pass. Shaw geeft een hoge lob. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Jasik geeft de bal voor. Valdés kopt de bal weg. Pálmason is nu in balbezit. Pálmason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TUFAOS FC - Cuban Soccer Academy 2:2

67e minuut.
Jasik geeft een hoge lob. Pálmason kopt de bal weg. Drašković heeft problemen om de bal te vangen. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ... Kaplon bokst de bal weg.

79e minuut.
Álvarez passt de bal in één keer door. Shaw met een sublieme pass. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru geeft de bal voor. Murillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Tamayo bokst de bal weg.

82e minuut.
Radan probeert naar een medespeler te passen. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pálmason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdés legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - Cuban Soccer Academy 2:3

86e minuut.
Valdés rent richting de bal. Prieto is nu in balbezit. Valdés rent richting de bal. Valdés schiet op doel. Kaplon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - Cuban Soccer Academy 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUFAOS FC 55%, Cuban Soccer Academy 45%.
TUFAOS FC - Cuban Soccer Academy 2:4