Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cu Red Bull
var2 Tactiek wder
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 69
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
very good Verdedigen incredible


2e minuut.
Dudziński passt de bal zonder na te denken. Potegea rent richting de bal. Potegea geeft een lange en hoge pass. Juantorena maakt een snoekduik en kopt de bal. Cepeda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

9e minuut.
Inworp. Calzadilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudziński probeert naar een medespeler te passen. Potegea is nu in balbezit. Potegea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Red Bull 1:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Dudziński de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez met de inworp. Sosa geeft een hoge lob. Piegzik springt en kopt de bal. Miquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lucchetti heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus.cu - Red Bull 1:1

24e minuut.
Miquel trapt de bal weg. Dudziński met een sublieme pass. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea geeft een hoge lob. Juantorena krijgt zijn hoofd ertegen. Cepeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juantorena krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Demurtas verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea rent richting de bal. Potegea passt de bal in één keer door. Juantorena is nu in balbezit. Juantorena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cepeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Deegan speelt de bal door. Klungelig pakt Igelmeier de bal. Igelmeier geeft een lange en hoge pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Miquel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Deegan met een sublieme pass. Daar is Igelmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igelmeier speelt de bal door. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla geeft een hoge lob. Papić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena verovert de bal door een tackle van achteren. Juantorena schiet op doel. Paal! Cepeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 57%, Red Bull 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus.cu - Red Bull 1:1

58e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Lucchetti de bal. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik haalt uit met een fantastische trap. Miquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Dudziński rent richting de bal. Dudziński passt de bal met de wreef. Potegea is nu in balbezit. Potegea geeft een hoge lob. Juantorena maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Deegan verovert de bal door een tackle van achteren. Deegan probeert naar een medespeler te passen. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aguilar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Dudziński kopt de bal weg. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea speelt de bal door. Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lucchetti de bal. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik draait met de bal, schiet en ... Miquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kruszczyński komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Chávez geeft de bal voor. Piegzik rent richting de bal. Riedel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riedel krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Aguilar passt de bal in één keer door. Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal met de wreef. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik haalt uit met een fantastische trap. Miquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 64%, Red Bull 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus.cu - Red Bull 1:1