Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Sta Clara FC_KnK
Wing 2 Tactiek Primera
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 57.1
formidable Schieten solid
solid Passen very good
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Grabkowski geeft de bal voor. Tussen speelt de bal door. Rathgeb kan de bal niet met de borst controleren. Kieliński rent richting de bal. Kieliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chang is nu in balbezit. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal in één keer door. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Moleiro geeft een lange en hoge pass. Hagenauw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft de bal voor. Milota krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ocampo passt de bal zonder na te denken. Milota rent richting de bal. Chang is nu in balbezit. Chang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - FC_KnK 1:0

21e minuut.
Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo passt de bal in één keer door. Milota rent richting de bal. Milota haalt uit met een fantastische trap. Hurduc probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

33e minuut.
Hurduc probeert naar een medespeler te passen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft de bal voor. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Hurduc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Moleiro geeft een lange en hoge pass. Milota rent richting de bal. Cervantes rent richting de bal. Milota onderschept slim de pass. Milota haalt uit met een fantastische trap. Hurduc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal in één keer door. Barreto speelt de bal door. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Varró rent richting de bal. Moleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Moleiro probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mateiaş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 38%, FC_KnK 62%.
Deportivo Sta Clara - FC_KnK 1:0

47e minuut.
Moleiro onderschept slim de pass. Moleiro met een sublieme pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - FC_KnK 2:0

65e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto maakt een afschuwelijke overtreding. Barreto krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Varró speelt de bal door. Kieliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moleiro. Moleiro krijgt een gele kaart. Kieliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kazantsev met een snel genomen vrije trap. Teodorescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Varró passt de bal met de wreef. De la Puente is nu in balbezit. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo geeft de bal voor. Milota springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chang rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - FC_KnK 3:0

78e minuut.
Kazantsev met een sublieme pass. Varró rent richting de bal. Varró passt de bal zonder na te denken. Kieliński rent richting de bal. Kieliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varró met een snelle inworp. Moleiro met een sublieme pass. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota haalt uit met een fantastische trap. Mateiaş bokst de bal weg.

90e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Bello geeft een hoge lob. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Mateiaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 36%, FC_KnK 64%.
Deportivo Sta Clara - FC_KnK 3:0