Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Madwolves Ceska_Republika
attqqq Tactiek 541 test
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 51.4
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


12e minuut.
Bórquez passt de bal met de wreef. González bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scrittore. Scrittore krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Milewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milewicz passt de bal zonder na te denken. González geeft een hoge lob. Tulus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Blondel trapt de bal weg van het doel. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio begaat een overtreding. Rubio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Madwolves 33%, Ceska_Republika 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Madwolves - Ceska_Republika 0:0

61e minuut.
Kocurek kopt de bal weg. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pilszak ... Strafschop! Directe rode kaart, Pilszak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pilszak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tulus raakt geblesseerd tijdens het duel. Kocurek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
González probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolger de bal. Scrittore rent richting de bal. Scrittore geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bolger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rouane komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Blondel probeert naar een medespeler te passen. Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Čomić verovert de bal door een tackle van achteren. Čomić probeert naar een medespeler te passen. Pule` rent richting de bal. Pule` draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gurău trapt de bal weg. González kopt de bal weg. Hinz met een sublieme pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Čomić passt de bal zonder na te denken. Hinz is nu in balbezit. Hinz met een sublieme pass. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Madwolves 38%, Ceska_Republika 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Madwolves - Ceska_Republika 0:0