Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palma Soriano Real Club VHS
2da2A Tactiek NEW TEST
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 42.4
outstanding Schieten solid
good Passen average
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Clotten probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Arango met een sublieme pass. Tristá rent richting de bal. Tristá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Grzywocz onderschept slim de pass. Grzywocz met een sublieme pass. Tristá is nu in balbezit. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Real Club VHS 1:0

16e minuut.
Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotten schiet op doel. Kalina speelt de bal door. Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá schiet op doel. Viktorin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Real Club VHS 2:0

17e minuut.
Clotten rent richting de bal. Avihaiel onderschept slim de pass. Civelek is nu in balbezit. Civelek geeft een lange en hoge pass. Armada maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bohălţeanu is nu in balbezit. İnanır controleert de bal met de borst. İnanır met een sublieme pass. Civelek rent richting de bal. Civelek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Cãrbunaru met een sublieme pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bohălţeanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bohălţeanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Rachev is nu in balbezit. Rachev geeft de bal voor. Inworp. Civelek met de inworp. Biegalski geeft een hoge lob. Szinetár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Bollaín is nu in balbezit. Bollaín met een sublieme pass. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 50%, Real Club VHS 50%.
FC Palma Soriano - Real Club VHS 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Civelek de bal. Cãrbunaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Civelek. Civelek krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bollaín is nu in balbezit. Grzywocz onderschept slim de pass. Grzywocz geeft een lange en hoge pass. Clotten is nu in balbezit. Clotten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
İnanır met een sublieme pass. Bollaín controleert de bal met de borst. Arango rent richting de bal. Arango geeft de bal voor. Clotten springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Tristá de bal onder controle te krijgen. Tadiotto kopt de bal weg. Avihaiel is nu in balbezit. Clotten onderschept slim de pass. Clotten schiet op doel. Viktorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Verunica rent richting de bal. Tadiotto onderschept slim de pass. Tadiotto geeft de bal voor. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Clotten met een sublieme pass. Kalina rent richting de bal. Tristá verovert de bal door een tackle van achteren. Tristá draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Real Club VHS 3:0

75e minuut.
Kalina met een sublieme pass. Tadiotto is nu in balbezit. Tadiotto geeft een hoge lob. Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá draait met de bal, schiet en ... Viktorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Tadiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadiotto probeert naar een medespeler te passen. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz geeft een lange en hoge pass. Tristá krijgt zijn hoofd ertegen. Viktorin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Arango passt de bal zonder na te denken. Kalina rent richting de bal. Kalina passt de bal met de wreef. Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Verunica verovert de bal door een tackle van achteren. Verunica geeft een hoge lob. Daar is Grzywocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada schiet op doel. Szinetár bokst de bal weg. Biegalski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Real Club VHS 3:1

89e minuut.
Klungelig pakt Clotten de bal. Biegalski onderschept slim de pass. Met opzet legt Cãrbunaru zijn tegenspeler op de grond. Biegalski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Biegalski kan niet meer verder spelen. van Veldhoven komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 32%, Real Club VHS 68%.
FC Palma Soriano - Real Club VHS 3:1