Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC express Los_Pumas
523 Tactiek 5-1-2-2Q
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Gwardys geeft de bal voor. Polok is nu in balbezit. Polok passt de bal met de wreef. Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - Los_Pumas 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Polok de bal. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok onderschept slim de pass. Polok geeft de bal voor. Pernambuco maakt een snoekduik en kopt de bal. Prizzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Schmeichel kan de bal niet met de borst controleren. Gwardys is nu in balbezit. Schmeichel verovert de bal door een tackle van achteren. Schmeichel haalt uit met een fantastische trap. Milicic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC express - Los_Pumas 1:1

41e minuut.
Kalezić met een snelle inworp. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. López verovert de bal door een tackle van achteren. López geeft een hoge lob. Schmeichel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - Los_Pumas 1:2

45e minuut.
Kalezić met een sublieme pass. Gočál bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares geeft een lange en hoge pass. Schmeichel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC express 53%, Los_Pumas 47%.
FC express - Los_Pumas 1:2

62e minuut.
Gwardys geeft de bal voor. Vaiani probeert de bal aan de voet te houden. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Prizzon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC express - Los_Pumas 2:2

65e minuut.
Urem geeft een lange en hoge pass. Pernambuco rent richting de bal. Sanz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanz krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ušalj is nu in balbezit. López verovert de bal door een tackle van achteren. López geeft een hoge lob. Schmeichel rent richting de bal. Schmeichel schiet op doel. Milicic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Gwardys verovert de bal door een tackle van achteren. Móczár rent richting de bal. López verovert de bal door een tackle van achteren. López geeft de bal voor. Linares maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Urem de bal. Schmeichel rent richting de bal. Schmeichel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - Los_Pumas 2:3

81e minuut.
Prizzon rent richting de bal. Prizzon geeft de bal voor. Móczár kopt de bal weg. Polok geeft de bal voor. Pernambuco maakt een snoekduik en kopt de bal. Prizzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gwardys kopt de bal weg. López rent richting de bal. Ušalj begaat een overtreding. López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. López neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - Los_Pumas 2:4

89e minuut.
Lavanchy rent richting de bal. Lavanchy probeert naar een medespeler te passen. Polok is nu in balbezit. Pernambuco rent richting de bal. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Prizzon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC express 52%, Los_Pumas 48%.
FC express - Los_Pumas 2:4